koko090681 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Pany szukam tłumika do swojej 540i (e39) i mam pytanko bo nie wiem jakiego szukać żeby średnica montażowa pasowała ktoś się orientuje jak to tam wygląda ???? i może ktoś by coś polecił co by ładnie i dobrze brzmiało zastanawiam się nad magnaflow 14816 Magnaflow Stainless Muffler w Tips Street Series Inlet Outlet 2 25in 3 5in 14816 | eBay lub 14829 magnaflow 14829 | eBay i 14815 Magnaflow 14815 Stainless Street Muffler w Tip 14x5x8 2 25 3 | eBay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 koko 14815 mam u siebie u szczerze polecam I to taniej niż na ebayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Kup goły tłumik sportowy magnaflow, uzbroj w dwie końcówki fi 76, będziesz zadowolony i taniej Ci to wyjdzie. Ja u siebie będę wycinal końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 michal_f bez końcowych wydechów jest dość głośno jednak. W swojej e38 akurat teraz nie mam końcowych wydechów, wczoraj robiłem trase 200km i byłem troszke zmęczony już tym rykiem. Jednak jeśli jeździsz raczej małe trasy to przy dodaniu gazu jest piękny dźwięk :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 I obowiązkowo 2x2. Tłumiki przelotowe owalne - Magnaflow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jakiś czas temu Leo zmontował coś takiego Na żywo brzmiało rewelacyjnie, wydaje mi się, że było to zbudowane na elementach magnaflow . Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jakiś czas temu Leo zmontował coś takiego Na żywo brzmiało rewelacyjnie, wydaje mi się, że było to zbudowane na elementach magnaflow . Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Jaka tam jest średnica końcówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie mam pojęcia, trzeba by było pytać Adama. Jak odbierałem kiedyś swoje auto, to akurat stała ta i Adam pokazał mi jak to chodzi. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Kiedys dawalem temat "Magnaflow Kontakt" lub cos takiego. bylo dosc dawno temu,a le sprobuj wyszukiwarki. jesli nie znajdziesz to dawaj na PW i postaram sie poszukac w mailach. Tam jest namiar na goscia ktory sciaga wszystkie Magnaflow, jest chyba przedstawicielem na Polske. Mysle, ze znaczni etaniej kupisz u nigeo niz to co podales plus przesylka.. Mnie do mojej Vki kosztowaly cos w okolicach 400zl (juz nie pamietam dokladnie, bylo to jakis czas temu). Dwie koncowki fi77 kupisz i dospawasz. Koszt wyjdzie o niebo tanszy. Jelsi nie znajdziesz kontaktu to dawaj znaka. pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Kiedys dawalem temat "Magnaflow Kontakt" lub cos takiego. bylo dosc dawno temu,a le sprobuj wyszukiwarki. jesli nie znajdziesz to dawaj na PW i postaram sie poszukac w mailach. to ten kontakt Krzysztof Adamski krzysztof.adamski1@wp.pl :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Si. Koles doradzi jak trzeba i cena tez bedzie fajna. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Polecam Krzysztofa!! @ Wojtek - dzięki za kontakt. Tanio i profesjonalnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi