skandalista Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 przy jakiej temperaturze powinien sie zacząć otwierać termostat a przy jakiej miec pełne otwarcie?? bo mój sie zacyna otwierać przy 86 stopniach a pełne ma tuż przed 100 to chyba nie dobrze co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 wedlog mnie zaczyna otwierac prawidlowo.ale robi to zbyt dlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Termostaty sa rozne o róznych temperaturach. O ile dobrze pamietam to ja do swojej e30 zakladalem 78 stopni czyli sie otwiera przy temperaturze 78 stopni i dzialal dobrze. <bmw_1> <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi