mclovin Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Witam .... Panowie mam problem ze swiatlem mijania (długie)... a mianowicie, po zaparkowaniu autka pod sklepem wylaczyłem silnik i zauważyłem ze swieci mi sie prawe swiatło DŁUGIE hmmm.... pomyślałem ze jak w golfie ze nie wyłączony kierunkowskaz ..... ale co dziwne po odłączeniu żarówki nawet błąd spalonej żarówki się nie wyświetla....... czy ktoś coś wie na ten temat?????? Edytowane 14 Stycznia 2016 przez mclovin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 99,9% uszkodzony moduł świateł (LCM) PS. światła "długie" to nie "mijania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Potwierdzam słowa Grześka moduł lcm na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ok dzięki za info ...... to teraz pytanko czy ktorys z kolegow odważył by się naprawą tegu ustrojstwa w nastepny weekend czyli 23-24 stycznia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 jak chcesz to ci zrobie,ale tak jak pisałem na pw, naprawa ok 100zł a używka z allegro ok 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Spoko .... to sie zgadujemy na 23 stycznia w tygodniu przedzwonie i sie zgadamy na godzinke.... he he... zamawiaj czesci bo ja z tej dziedziny jestem zielony.....uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi