migra Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Silnik od mojej betki (gaźnik 1,8) głupieje czasami chodzi normalnie, czasami niewkręca się na obroty, a czasami wogóle nie zapala. Czy to może być komputer? Mi się wydaje że tak. Pomóżcie bo betka stoi już trzy tygodnie i nie mogę jechać na przegląd. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 to trochę za lokoniczny opis problemów, zacznij od wysokiego napiecia, czyli świece, kable, kopułka, palec........... póżniej przepływomierz, gumy dolotu, czujniki temp.......... komputery sie psują chyba najrzadziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migra Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zimny niechce zapalać, ale jak już zapali to niewkręca się na obroty. To chyba coś z gaźnikiem, tylko jak się go reguluje????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 sparwdź uszczelke pod gaźnikiem może sie wypaliłą i bierze lewe powietrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 a jak juz ci chodzi na tych wolnych obrotach nie slyszysz czasami jakby swistu powietrza?? cos ala turbinka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam sprawdź filtr powietrza , ewętualnie wymieńna nowy jeśli dawno tego nie robiłeś sprawdź dysze gaźnike na ile to jest możliwe nie kręć nic ewętualnie przedmuchaj w miare możliwości , sprawdź zapłon stan palca i kopułki , stan przewodów wysokiego napięcia kolejność przewodów fazy zapłonu świece pod względem zanieczyszczenia przerwa na świecy , lub czy niema przebicia albo odrazu wymień na nowe ale ja stawiam na palec lub kopułke . :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migra Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Kopułka i palec to nówencje. ale pompka nioe chce zaciągnąćpoliwa a też jest nowa, czy to może byćcoś z przewodami paliwowymi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi