LSR Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Czy ktoś był oglądać ten samochód? Ogłoszenie: BMW Seria 3 E46 anglik bardzo ładny, zadbany 318 tylko 95 tys lift n42 - 4 600 PLN Zależy mi przede wszystkim na silniku, czy bierze olej bo w mojej uszczelniacze dawno do wymiany. Dodam, że nie wymieniam silnika na inny niż N42, ponieważ mam instalacje gazu ciekłego, która nie pasuje pod 6 cylindrów. Dodatkowym atutem jest fakt, że jest w kolorze mojej e46, a kilka elementów mam przerysowanych. Ktoś wie coś o tym samochodzie? Z góry dziękuje Edytowane 11 Stycznia 2016 przez LSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Nie oglądałem ale udało mi się sprawdzić trochę historii auta Vehicle make BMW Vehicle model 318 Date first used 18 June 2002 Fuel type Petrol Colour Black * MOT history of this vehicle Test date31 October 2015 Test Result Fail Odometer reading94,647 miles MOT test number3451 4721 9295 Reason(s) for failure Parking brake: efficiency below requirements (3.7.B.7) front brake application uneven (3.7.B.2) offside Stop lamp not working (1.2.1b) offside front Anti-roll bar linkage has excessive play in a ball joint (2.4.G.2) nearside front Suspension arm rubber bush deteriorated resulting in excessive movement (2.4.G.2) offside front Suspension arm rubber bush deteriorated resulting in excessive movement (2.4.G.2) nearside front Anti-roll bar linkage has excessive play in a ball joint (2.4.G.2) Advisory notice item(s) nearside Brake pipe slightly corroded front to rear (3.6.B.2c) offside Brake pipe slightly corroded front to rear (3.6.B.2c) offside front tyre deteriorated nearside rear tyre deteriorated and worn close to limit offside offside rear tyre deteriorated nearside front Brake hose slightly deteriorated (3.6.B.4d) offside front Brake hose slightly deteriorated (3.6.B.4d) front brake discs and pads worn W skrócie pod koniec października nie przeszła przeglądu ze względu na kilka wyrobionych elementów zawieszenia itp. Przebieg się zgadza Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LSR Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi