Szpadyzor71 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Hejo. Jesteśmy z Malwiną na etapie wykańczania domu. Obecnie poszukujemy kuchni na wymiar. Tylko takie nas interesują ponieważ byliśmy w paru sklepach m.in. w ikei i jeśli chodzi o jakość wykonania jest spoko, jedyny problem w tym, że mają oni standardowe wymiary szafek (40,60) i jeśli np zostanie gdzieś miejsce powiedzmy 12-15cm wstawiają zaślepkę, nam trochę szkoda takiego miejsca bo można np słupek wysuwany zrobić albo jakieś półki. Byliśmy też na świebodzkim, jest tam od groma firm wystawionych z meblami na wymiar ale chcemy kogoś sprawdzonego. Bylibyśmy wdzięczni za namiary na sprawdzonych stolarzy. Jeśli chodzi o cenę w lotka jeszcze nie trafiliśmy, ale też nie chcemy zbytnio na tym oszczędzać, bo nie widzi mi się wymieniać kuchnię za 5 lat. Bardziej zależy nam na jakości. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mojej młodej szwagier z Twardogóry robi na wymiar. Kiedyś miał stoisko na świebodzkim, ale teraz ma tyle roboty z polecenia, że nawet nie jezdzi na plac. Robił meble trzem osobą ode mnie z firmy. I musiał zrobic dobrze skoro za jakis czas robił im garderobe Pomiar chyba u niego jest gratis o ile dobrze pamietam. Na pewno zrobi tak jak sobie wymyslicie To jego stronka. Tylko nie wiem czy na bieżąco ja aktualizuje, ale jakies zdjecia tam sa Drakspol Powiedz, że dostałeś numer od Kamila i Oli, może potraktuje Cie priorytetowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jak nie kolega to moi rodzice zapewne skorzystają z tej opcji, bo też się szykują do tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ja mogę polecić firmę z Tęczowej we Wrocławiu. Robią nam meble od pokoleń, ostatnio robili mi kuchnie, łazienkę plus 3 zabudowy pokojowe. http://franksc.pl Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Oni robili moją kuchnię, jak chcesz mogę podesłać Ci jeszcze fotki ode mnie. https://www.facebook.com/MebleCary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 ja swoje robiłem i mogę polecić: Meble Senator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zamawiałem gościa z Dobrodzienia na pomiar i wycenę, był wymierzył policzył i wyliczył na prawie 23k bez sprzętulolol Mam znajomka który mi robił szafki, za frontami pojeździłem sam znalazłem firmę w Sycowie, oczywiście nie jakaś sklejka tylko drewniane. meble z blatem 4cm kosztowały mnie 6500 około 7mb mebli i dodatkowo kredens, jak chcesz dam ci namiary, koleś będzie teraz robił kuchnię dla naszego kolegi z forum, jak będzie chciał to się ujawni :mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dziękuje bardzo za wszystkie propozycje i kontakty. Na pewno wszystkie rozważymy i cos wybierzemy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi