Kamil_89 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ode mnie i mojej rodziny też poszedł %. Wszystkiego dobrego dla Olusia i was. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Od Forestów również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Poszły ode mnie kolejne. Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 No i ode mnie też poszedł procent. Pozdro i zdrówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 I My również wysyłamy procęcik, życzymy zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Ja też przekazałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Od Pakosów % poleciał pozdrawiam i dużo zdrówka życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckky Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Od całej mojej chałupy też % poleciał, ja niestety nie mam jeszcze co wypełniać, ale dorzuciłem coś poza pitem. Zdrówka młodemu życze ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 https://zrzutka.pl/v6mr73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Dzięki wielkie dla wszystkich za przekazany 1% podatku. Mogliśmy przeznaczyć te pieniądze na bardzo drogi i niezbędny sprzęt rehabilitacyjny. Dzięki również za wpłaty na turnus. Brawo Wy ! (Ty możecie podejrzeć część lanserskiego sprzętu https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2005785209701990&id=1839089983038181)Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 na ten rok temat aktualny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) sorry, natłok pracy i nie ma czasu na internety... oczywiście temat aktualny, za zeszłoroczny 1% zakupiliśmy dla Ola konkretne sprzęty Ortezy V!GO na nogi, robione na specjalne zamówienie (pod odlew nóg Olusia) - zakodowują one prawidłowe wzorce przy staniu Gorset stabilizująco-usztywniający SPIO X-Panel z USA (to ten czarny) Ortezy stawów łokciowych - tzw prosto tryzmacze, one również mają za zadanie zakodowanie prawidowych wzorców tylko te trzy rzeczy to wydatek blisko 6000zł ! oczywiście Olo rośnie, więc za jakiś czas powtórka z rozrywki --- zrobiliśmy też specjalistyczne badania żywieniowe Polega to na labolatoryjnym wykryciu składników pokarmowych, które nie są lub są gorzej tolerowane przez organizm. W praktyce, u np. Olusia, który walczy z epilepsja, każde - nawet drobne osłabienie - może wywołać "atak" padaczki. koszt 1700zł --- wdrożyliśmy też specjalne leczenie olejkami konopnymi, na początku z Polski, a aktualnie sprowadzamy olejki z Portugalii koszt to około 1000zł miesięcznie to tylko część wydatków jakie ponosimy - nie wspominam tu o turnusach w Wawie i codziennej rehabilitacji... specjalnej EKO diecie i kosztownych i trudno dostępnych lekach... wiadomo że dla swojego dziecka zrobi się wszystko - szczególnie jak widać efekty prac podsumowując dzięki wielkie za zeszło roczny "procent" i bardzo prosimy o ten aktualny, poniżej dane do wypełnienia PITu --- zachęcam również do polubienia i obserwowania profilu na FB, który staramy się na bieżąco aktualizować https://www.facebook.com/OlusWalczyZeSkutkamiWylewu/ Edytowane 24 Lutego 2018 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 No to poszedł i w tym roku %. Wszystkiego dobrego i dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Ode mnie i od żonki też poszło niech będzie z tego korzyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Moje już poszło, teraz dałem żonie, a na picie ma sporo (budżetówka) tak że myślę że ten procent będzie spory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Kolejny rok i kolejny 1% podatku od całej rodziny pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Poszedł %. Zdrowia dla młodego i rodziców też. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Poszedł % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Ode mnie też pierwszy % już wpisany, kolejne niedługo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Poszedł % pozdrawiam i zdrówka dla młodego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marot2 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 % Poszedł, pozdrawiam i zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Witam. Temat aktualny na ten rok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Tak. Zbieramy jak co roku. Nic na razie nie pisałem bo chciałem sklecić jakaś podopiwiedz na temat nowego sposobu odpisywania. Teraz robi się to poprzez odpowiednia stronę internetowa. Postaram się na dniach coś wrzucić. Sama fundacja i nr podopiecznego zostają bez zmian.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Temat dokładnie opisze po 14 lutego Wtedy właśnie rusza usługa e-PIT. Od tego dnia kazdy przy pomocy komputera lub innego urządzenia z dostępem do internetu będzie mógł przekaz 1procent.Teoretycznie już wiem jak będzie można to zrobić, ale poczekam i sam wypróbuje przed posłaniem instrukcji w świat. Pozdro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Tutaj wszystko opisałem.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi