Andrii Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ode mnie dwa kolejne pity poszły. Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Pit rozliczony i ode mnie poszedł 1%:lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 W końcu i ja rozliczyłem swój pit Ode mnie obiecany 1% poleciał. Zdrowia dla małego:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Ja również na początku tygodnia wpadnie jakiś grosz. :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Poszedł 1% ode mnie i od mojej kobietybmw_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No w końcu i ja oddałem swój Pit a wraz z nim poszedł % dla małego, Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ode mnie juz poszlo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Dopiero dziś się zjeżyłem, że już po okresie rozliczeniowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Ale mi tapatalk w uja leci. Zrobiłem wywód na 3 strony, a tu jedno zdanie :-( Ok. Chodzi o to że chciałbym podziękować w imieniu swoim, Ewy i Olusia za przekazane 1% waszego podatku. Pod koniec roku US przekaże tę pieniądze dla fundacji - dam wam znać ile się uzbierało. Pozdrowienia i jeszcze raz dzięki. Edytowane 20 Maja 2016 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 W przyszłym roku będzie powtórka przy rozliczaniu :wink: moze znowu z 6 pitow uzbieram:mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Pod koniec roku US przekaże tę pieniądze dla fundacji - dam wam znać ile się uzbierało. dopiero pod koniec roku ? co za patologia :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 takie przepisy w US :bag: dokładnie w okolicach października powinny być na koncie fundacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 założyłem FP na Facebooku dla Olka, powoli będę go zapełniał scenkami z naszego życia...więc jeśli jesteście facebookowi to zapraszam : https://www.facebook.com/Oluś-walczy-ze-skutkami-wylewu-1839089983038181/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Hej. Dane do przekazania 1% podatku są aktualne? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 tak, dane aktualne można je sprawdzić tutaj: od razu chciałbym zachęcić do przekazania 1% dla Olutka, w zeszłym roku akcja była zakrojona na szeroką skalę - udało się zebrać 10500zł ! za co wam bardzo dziekuję całość przeznaczyliśmy na wspomaganie leczenia preparatami aminokwasowymi w instytucie AminoCure (http://www.aminocure.pl/) zebrana kwota wystarczyła na 7 miesięczną kurację (która jeszcze trwa) i przynosi bardzo fajne rezultaty jeszcze raz dzięki i polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 oczywiście nasze procenty również w tym roku przekazujemy dla Olka , powodzenia i wytrwałości w dalszej walce zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Moje rozliczenie też poleci, żona też dostanie prikaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 dzisiaj rozliczyłem pit z żonką tak że niebawem i od nas coś wleci zdrowia zdrowia życzymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 tylko dostanę PIT to na pewno się dorzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 przypominam, że dorzucić się można nawet bez PIT'u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Poszedł PIT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marot2 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Rozliczenie przede mną, ale na 1000% pomogę, powodzenia i zdrowia wszystkim. Cieszę się że mogę pomóc, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Poszły kolego ode mnie 3% w sumie ? też mam 3 letnie dziecko i doskonale cie rozumiem. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 i ode mnie będzie. Niech Oluś zdrowieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dzięki Panowie. Powoli wychodzimy na prosta po ostatnich akcjach. Więc pieniążki z % napewno sie przydadzą. by Tapatatatalakatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi