tazunio Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jasne. ...by Tapapapapatatalaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Skromny przelew poszedł :)o zwrot podatku bedzie ciężko więc wole wysłać gotóweczke... Pozdrawiam 3ymajcie sie ciepło i zdrówka dla młodego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 W pierwszym picie juz dane wpisane o zwrot, w kolejnych tez będzie Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
being Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Poszło, ale to tylko kropla w morzu wydatków... Życzę wszystkiego dobrego, aby wszystko się szczęśliwie zakończyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marus150 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam... Właśnie dopiero teraz od otrzymania maila dzisiaj wysyłam zeznanie podatkowe i przekazuję dla Twojego synka 1% podatku. Wyślę jeszcze następny. Życzę synkowi powrotu do zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Dostałem wreszcie pita. Rozliczenie poszło wczoraj wieczorem. Dużo zdrówka dla Olusia i dla Was oczywiście też. apdejt od rodziców też poszedł 1% Edytowane 24 Lutego 2016 przez maxiks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) jest rozliczenie więc grosz skromny poszedł. Wszystkiego dobrego życzę!!!! Edytowane 23 Lutego 2016 przez Pakos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 również rozliczyłem 2 pity na razie więc cośik poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 witajcie, od dzisiaj możecie pomóc Olusiowi także poprzez wysłanie sms'a pod nr 75165 w treści wpisując POMOC 5182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Rozliczałem się dzisiaj i poleciał %. Dużo zdrówka od Forestów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1807 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Dziś rozliczyłem podatki swoje i teścia poszło po 1% .Pozdrowienia ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ja również rozliczyłem się dzisiaj i poszedł procent. Dużo zdrowia życzę synkowi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ode mnie i mojej rodziny też powinien już pójść %. Dużo zdrowia. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dorzucę też swojego pita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 złożyłem kolejne dwa i stówka poleciała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marot2 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Trzymam kciuki! Dużo zdrowia! Masz mój 1% i paru znajomych Powodzenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Tazunio trzymajcie się zdrowo! I widzimy się u Czaksa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 nasze 2 pity już rozliczone moi bliscy również na dniach się rozliczają więc kilka procentów się uzbiera na konto również poszła symboliczna 100... u Czakssa również będę się obżerał kiełbami i ciastem :drool: zdrówka Oluś :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 rozliczyłem już brata pit i dawałem kilku znajomym w pracy namiary na fundację dla Olusia, teraz jeszcze czekam na mój pit. powrotu do zdrowia dla małego:party: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Dzisiaj leci mój pit, plus pit mojego ojca, który prowadzi swoją działalność, więc od niego będzie na pewno większy grosik :dance: Edit: jeszcze 2 osoby zgarnalem :mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Mi zostały dwa pity do rozliczenia więc jak najbardziej się dołożę. Popytam znajomych i podam nr aby też rozliczyli swój 1% dla dzieciaczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Zapraszam http://www.maxbimmer.pl/f19/4-bilety-dla-olusia-charytatywnie-30775/#post373298 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Troche pozniej niz wszyscy ale tez przelalem symboliczna 100 z podatkiem nie bardzo ale na konto przelew zrobiony:) Zycze zdrowia dla wszystkich a szczegolnie dla malego :wink: Pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Moje rozliczenie też zleciłem Olusiowi. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ode mnie też poszedł 1%. Życzę powrotu do zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi