Wojtas_wrock Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Olus mój 1% jest już twój. Dużo zdrowia bo to jest teraz najważniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Masz % mój i moich rodziców, a przelew po weekendzie dojdzie. Pozwolę sobie też skopiować post z FB na swój profil, żeby reszta rodziny i znajomi wiedzieli. Za Twoim pozwoleniem, wrzucę też na grupę Busiarzy. Powodzenia i zdrowia dla Was i dla synka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 JA tez coś od siebie dorzucę wytrwałości!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ode mnie też poleci 1% i jeśli mozna to podam dalej Lepiej pomoc komus w potrzebie niż oddawać do kieszeni naszego rządu :evil: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zdrowia i wytrwałości ! Dołączam się do akcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tazunio to przez co przechodziliscie to istne pieklo... oczywiscie 1% jak najbardziej przekażę i nakrece akcje w pracy i w rodzinie. a wam zycze wytrwalosci i jeszcze wiecej szczescia. Olus trzymaj sie Cieplutko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knysha Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Po wypłacie coś podrzucę na konto. Niech malutki rośnie zdrowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Przelew zrobiłem, a jak będę rozliczał podatek to i 1% przekaże. Życzę dużo siły i wytrwałości! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zugi Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Siema, zrobiłem przelew, walczcie zawsze o małego tak mocno! 1% też przekażę, postaram się namówić kilka osób z pracy i możliwe, że uda się uzyskać pomoc od dwóch firm w ten sam sposób. Pomodlę się o małego... Ucałujcie go ! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 hej, I ode mnie 1% + przelew. Dużo zdrówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Dorzucę coś od siebie i brata na dniach +1% z podatku , jeśli to nie problem mogę wywiesić ogłoszenie w prac na tablicy pracowniczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 hall, jesli moglbys - bedzie spoko, im wiecej tym lepiej dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 w marcu rozliczam US masz pewny przelew pozdro :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fastandhurry Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 no problem!Załatwione! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Jak będzie rozliczenie to dostaniesz od rodziny +1% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Dzisiaj dostałem informację of fundacji... Na subkoncie 595zl , co się równa 9 rehabilitacjom metodą Mazgutowej. Dziękujemy w imieniu Olusia Edytowane 14 Stycznia 2016 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 mnie rozlicza teściowa i nie wiem kiedy dokładnie to zrobi ale dane już jej przekazałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Super!!!!!!!! Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A to pewnie tylko kilka osób narazie rozliczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A to pewnie tylko kilka osób narazie rozliczylo Dokładnie. Ja czekam na PIT i większość forumowej społeczności pewnie też ale jak tylko dojdzie do rozliczenia to wpisuję odpowiednie dane bmw_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dokładnie. Ja czekam na PIT i większość forumowej społeczności pewnie też ale jak tylko dojdzie do rozliczenia to wpisuję odpowiednie dane bmw_1 No właśnie ja też czekam na pitka. Jak tylko dostanę to rozliczam. Rozesłałem prośbę po rodzinie i oczywiście udostępniłem na FB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja również przekaże jak tylko dostane pit:) wszystkiego najlepszego dla Olusiahappy_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Poszła informacja do księgowego, masz również mój 1% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ode mnie i od żony leci po 1%.Pozdrawiamy Olusia i trzymamy kciuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Cześć czy mogę udostępnić na innych forach? Zawsze jakiś grosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi