Pawel4freak Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Jak co roku przekazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marot2 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Jak co roku poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Kolejny rok poszedł procent. Zdrówka dla Olka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Siemka, Jak co roku, tak i w tym proszę Was o przekazanie 1% podatku na Olusia. A jeśli macie ochotę możecie też polubić i obserwować jego FanPage na FB.https://www.facebook.com/OlusWalczyZeSkutkamiWylewu/ Pozdro Wysłane z mojego HRY-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Stycznia 2020 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Poszedł przekazałem znajomym z prośbą by dołączyli. zdrowia dla Olka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Dzięki Wysłane z mojego HRY-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Ode mnie też poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Dziękować Wysłane z mojego HRY-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Poszło i odemnie, zdrowia dla młodego. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Dziękówa Wysłane z mojego HRY-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 (edytowane) Cześć Nic się nie zmieniło oddajemy dalej na dane jak na początku posta? Edytowane 9 Stycznia 2021 przez blazej3131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Nic się nie zmienia, dane jak na początku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Jak co roku prosimy o wsparcie. Dobro wraca ❤️❤️❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Oczywiście jako sprawca całego zamieszanie - również proszę o przekazanie 1,5% 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Ja i Sandra już przekazaliśmy 👍 Kilku znajomych z pracy również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi