Zayec Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 witam mam beemkke e30 1.6 apali jak smok!jaka moze byc tego przyczyna??sonda,przepływomierz pow.??podsuncie mnie jakis pomysl,tylko niemówcie że to BMW itak ma palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 a ile ci pali?? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 tak,mozesz miec walnieta sonde,uszkodzony termostat(za wczesnie otwiera i chodzi na ssaniu).Wykrec swiecie i zobacz jaki maja kolor,maja byc jasno brazowe.Posprawdzaj wezyki paliwowe,a wszczegolnosci te ktore lacza listwe z rurkami metalowymi przy kolektorze ssacym.W m40 lubia tam prochniec i saczy sie tam paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 jak ci pali 17 to dobrze ci pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 moze po prostu za duzo wymagasz od tego 316i i siorbie duzo a malo robi ... Bedziesz Mial Wydatki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyrider Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 jeśli chodzi o sprawę spalania to może tutaj pomożecie ?? http://forum.maxbimmer.pl/topics19/kilka-modeli-do-porownania-vt4405.htm#36667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 jak ci pali 17 to dobrze ci pali nie żartujmy przy takim motorku 17 ,moja tyle nie bieże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPEK Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ja mam e30 3.16 m40, i mi jara przy normalnej jezdzie ok 9l/100. nie wiem czy 17 to jest norma heheheheh zalezy dla kogo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWE Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 nie wiem co rozumiesz przez słowo pali jak smok... mam e30 z 1.6 M40 i po Wrocławiu pali mi około 11l czy dużo to nie wiem ale jest to górna granica dla mnie abym zaczął zastanawiać się nad gazem.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi