showtime-tv Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Witam chłopaki Niestety wszystko co dobre sie szybko konczy... Moja Bunisława zaczyna mi gasnąć. Po przełączeniu z Parkingu na Drive i pełnym skrecie gasnie. Podobnie jest przy redukcji z Drive'a na Cofanie ®. Nieraz przy hamowaniu na skrzyzowaniu rowniez zgasnie. Nie mam pojecia co sie dzieje. Czy to moze byc wina pompy wtryskowej ze auto slabnie i przez to gasnie? Gdzie jest we Wrocku jakis warsztat gdzie mi to ktos sprawdzi? Czym moze byc spowodowane to co sie dzieje teraz z autem? Jeszcze jakis czas temu tak czesto nie gasl, dopiero od jakiegos tygodnia sie tak dzieje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 moj sasiad mial podobny problem i zdechla mu pompa wtryskowa oraz doszukano sie jeszcze wypalonych pinow na wtyczce od skrzyni biegow . troche go to walnelo po kieszeni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Tak tez myslalem. Przy dobrych wiatrach to bedzie jakies 1,5 kola w plecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 nie znam sie na dieslach (sorki ale dla mnie to paliwo alternatywne ) ale na poczatek jakis szpenio pogrzebal cos przy pompie (glowiczka) i przestalo gasnac tyle ze nierowno chodzila na wolnych , ale za to dalo sie jezdzic poki nie zalatwil drugiej pompy . nowa pompa z tego co pamietam to wydatek 3600 pln . tds mojego sasiada to jedno z jadrozszych bmw jakie znam . kosztowalo 13000 tysi ( na raty z odsetkami jakies 18000 ) do tego pompa , skrzynia (automat 5hp18) daje razem 6000 pln . remont zawieszenia 2000 , kosmetyka lak. 1500 pln co daje razem jakies 27500 pln za 1992 rok . obecnie padla mu glowica .... zal mi chlopa bo pracuje tylko na auto , istad moj uraz do diesli :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi