kuba7er Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam, Poszukuje BMW E39, z silnikiem 2,8 z Lpg. Znalazłem nabiła ofertę z Pruszkowa. Oglądał może ktoś z Was to auto i mógłby cos o nim powiedzieć? Warto jechać obejrzeć? sprzedam lub zamienię bmw 528 e39 kombi Sprzedam lub zamienię bmw 528 e39 kombi Pruszków • OLX.pl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Siemasz, we wtorek jade kawalek za warszawe po e39 jak mi styknie czasu to moge zajrzec tam. Chyba ze chcesz sie zabrac, jak cos to pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba7er Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam, pewnie, jakbyś był w okolicach i by Ci czasu starczyło, to byłbym wdzięczny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie obiecuje, ale bede mial na uwadze to, jesli starczy mi czasu to podlece tam jutro zadzwonie do goscia z tego ogloszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba7er Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ok, z góry dzięki! Jedziesz po E39? Ja poszukuje 528 z log, chociaż coraz bardziej do mnie przemawia 525d.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Tak, po 535iA. Szukalem 540iA, ale ostatecznie wybralem 535, bo jest w lepszym stanie i wypisazeniu, ze wszystkich ktore ogladalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Tak, po 535iA. nie lepiej poczekać aż znajdzie się dobra 540? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wiesz co jestem juz od pazdziernika bez auta, bo swoje wczesniejsze bmw e39 rozbilem, (baba mi wymusila) i juz mnie szlag trafia bez auta.... I dlatego postanowilem ze wezme 535, ale spokojnie plan jest taki. Kupic to, zbierac hajc dalej i miec czym jezdzic, pozniej sprzedac i kupuc cos z ostatniego roku z bogatym wyposazeniem no i 4.4 piec :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wiesz co jestem juz od pazdziernika bez auta, bo swoje wczesniejsze bmw e39 rozbilem, (baba mi wymusila) i juz mnie szlag trafia bez auta.... I dlatego postanowilem ze wezme 535, ale spokojnie plan jest taki. Kupic to, zbierac hajc dalej i miec czym jezdzic, pozniej sprzedac i kupuc cos z ostatniego roku z bogatym wyposazeniem no i 4.4 piec :-) 535 -koszt utrzymania taki sam jak 540 a jest nie mały ,różnica w mocy ogromna ja bym poczekał :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Tez bym poczekał. Tym bardziej, że 535iA jedzie gorzej niż 528i w manualu www.bmw-tech.pl/bmw/seria_5/e39/e39_2-edycja/254/e39_535ia.html www.bmw-tech.pl/bmw/seria_5/e39/220/e39_528i.html Różnica w masie robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Znalazlem fajne 535iA z dobrym wyposazeniem, jestem od pazdziernika bez auta. Biore ja zeby miec czym jezdzic, a w miedzy czasie bede szukal 540iA, sie znajdzie cos fajnego to kupie a 535 sprzedam. Podejrzewam, ze dlugo bede czekac na fajne 4.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 więc tutaj nie masz co się zastanawiać, sie nie wygłupiaj i czekaj :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: :: Dane techniczne :: BMW E39 540i - spalanie, osiągi, przyśpieszenie - silnik 4398 ccm / moc 286 KM - portal motoryzacyjny BMW-tech.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 12.1 tryb mieszany? To ja jestem nie poważny jeżdżąc r6 bo mam podobneśrednie spalanie...:wink: W życiu w to nie uwierze ... Tak samo 1.9 tdi pali max 6l,a 3.0d max 8l :mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 emerytowany styl jazdy 540i na dystansie 100 kilo, poniżej wcześniejszy zapis z stylu jazdy KOKO niby szybko a jednak normalnie więc trybie mieszanym można jeździć za 12 litrów Da się? Ale nie o to tu chodzi w V8, ma zapierdalać a nie siedzieć na wynikach spalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi