Nobody Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 BRY! Czas wrócić do jedynej słusznej marki Znowu ma być E36 i znowu Coupe - tym razem na 6 garach i żeby nie było wstydu się u Was pokazać lolol Wpadł mi w oko ten egzemplarz: BMW E36 328 COUPE M-PAKIET 97r. ORYGINAŁ (5889248767) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Nie podoba mi się jednak kilka rzeczy. Po pierwsze - auto jest od handlarza. Po drugie - brak konkretnego zdjęcia przodu, ale widać, że maska jest źle spasowana. Tylna klapa chyba też lekko odstaje po prawej. Po trzecie - coś mi się ta naklejka z nazwą koloru nie podoba... poza tym, ten kielich jest czarny, czy mam coś z kolorami w monitorze pomieszane? Jeszcze jakieś spostrzeżenia/sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie wiem czy to wina maski czy spasowania blotników. Klapa bagażniki też słabo spasowana, ale da sie to wyrównać. Ktoś wymieniał elementy bo była rdza albo dzwon :v Bardziej mnie szokuje cena, że chcesz wydać 20tyś na 18letni samochód Szanuję uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Równie dobrze mogę kupić jakieś 1.6 za grosze i przy nim pogrzebać - swap, zawias, hamulce, wnętrze, lakier... Tyle, że nie mam kiedy :bag: A jak bym to komuś zlecił, to raczej taniej mi wyjdzie wyskoczyć z większego hajsu, za zadbany i ogarnięty egzemplarz. Ale jak się nic ciekawego nie trafi, to trzeba będzie zrewidować poglądy. Albo cichaczem wrzucić coś na pakę, wracając przez Dojczland na pusto do domu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi