Skwariusz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Hej. Byłem dzisiaj pokręcić bączki na śniegu, fajna zabawa Jakby nie stopniało do środy, to można by się spotkać i polatać. bmw_1 06.01.2016r godz. 15:00 Brzeg - Parking Pasażu Słowackiego Piszcie czy taki pomysł się podoba i czy ktoś też wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Poważnie? Na publicznym parkingu? Szybko policja skończy zjazd większej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Lepiej kręcic baczki w miejscu do tego przeznaczonego: tor, lotnisko itp. Bo przez takie upalanie, kręcenie bączków pod marketami to tylko utwierdzasz ludzi, że kierowcy BMW to buraki, cwaniaki z wioski. Takowa opinie juz mamy, więc po co jeszcze bardziej sobie szkodzić Lepiej próbować aby ludzie zmienili opinie o Bumerach A nie daj Boże jeszcze psiarnia wpadnie i mandaty sie posypią ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) OK, w takim razie nie namawiam. Parking jest na uboczu troche, za Biedronką, na śniegu to pisków nie ma. Dzisiaj byłem to nikt się nie skarżył, nawet koleś w Vectrze się przyłączył Nie zrozumcie mnie źle, nie chodziło mi o zlot buraków, a poćwiczyć raczej wychodzenie z poślizgów, panowanie nad autem na śniegu, nie o bezmyślne palenie gumy. Nie wiem gdzie w Brzegu znajdę takie miejsce, kiedyś było lotnisko, ale teraz zaorali. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Skwariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Trenować to trzeba na torze jest Redeco, Niskie Łąki. Tam trzeba by było się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Jak chcesz pocwiczyc ODTJ na rakietowej prowadza specjalny program szkolenia kierowcow Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Nie wiem gdzie w Brzegu znajdę takie miejsce, Mało wiesz :mrgreen:bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi