ricardo_tat2 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 ok 2 tygodnie temu kupiłem fajne e46 325i touring. auto posiada radio business, nie działają w nim niektóre przyciski (bez większego ładu) np: wyszukiwanie stacji radiowych, tylko w prawo (lewo brak) przyciski od ustawień basów, sporanów i takich tam łacznie z przyciskiem z nutką. i chyba dwa przyciski z ceferkami (chyba 3i5)... chyba piszę jak analfabeta. mam nadziej ze większośc forumowiczów zaiteresowanych tematem rozumie o co mi chodzi. pytanie o przyczynę??? ma ktoś pomysł? pzdr a przy okazji wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i jak najmniej problemów z własnymi beemkami :wink:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 ...aha dodam tylko, że przy okazji ostatnich mrozów (przy -12 stopniach) wszystkie przyciski działały. mogłem spokojnie wszystko ustawić. w momencie jak temp sie podniosła... to tak np przy -7 stopniach juz dalej przestaly działać niektóre funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 to chyba sam rozwiązałeś swój problem słabego kontaktu/wilgoci... Rozbierz, wysusz, wyczyść i poskładaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 wilgoć... to ma sens, zanim kupilem auto, samochód stał z rok niejeżdżony. dzieki za sugestię. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 ...kurcze, postanowilem rozebrać radio. generalnie wilgoci brak... ale mimo wszystko wyczyscilem styki..... i nic. kilka przycisków jak nie działało tak nie dziala. mysle by kupic inne radio, zastanawiam sie tylko czy podejdzie tu każde inne od e46??? czy ma znaczenie czy przed cz polift? moje auto poliftowe (2004 rok produkcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Nie ma znaczenia każde radio do e46 podejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi