yapis Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Z racji tego, że nie mam planów na tegorocznego sylwka i planuje w domu siedzieć, to mogę robić za szofera. Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez yapis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Cena za kurs? bmw_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 W jakich godzinach planujesz jeździć? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 No na pewno będzie taniej jak taxi hehe bo to zalezy jak daleko chcesz jechac a w godzinach to juz do dogadania jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 No na pewno będzie taniej jak taxi hehe bo to zalezy jak daleko chcesz jechac a w godzinach to juz do dogadania jak cos Pytam do której planujesz jeździć bo byłbym zainteresowany w kontekście powrotu, ale nie wiem o której to będzie. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 zainteresowany w kontekście powrotu, ale nie wiem o której to będzie. z izby wytrzeźwień puszczą Cię rano jak przestaniesz się awanturować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 A skąd byś wracał i dokąd? Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Kursy poza Wrocław też oczywiście ;-) Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 z izby wytrzeźwień puszczą Cię rano jak przestaniesz się awanturować W dobrym towarzystwie to można i dłużej posiedzieć niż do rana Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi