prz3m Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Na to wygląda. Panowie w kilka godzin ogarniają temat, robią to hurtowo - jak byłem na miejscu to stały 3 sztuki e90 w kolejce. Podejrzewam, że części mają taniej niż normalnie w detalu, więc widocznie im się to opłaca. Gwarancja jest bodajże na 2 lata, paragon etc - wszystko elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nie wiem skąd biorą się te niektóre ceny ale mogę się tylko domyślać roboty jest w ciul a cena czesci nie mała.... jedyna opcja to wymienić 2 łańcuchy i skleić wszystko na glajche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Niestety tak to często właśnie wygląda, jak cena wszystkich części to 2k a ktoś płaci 2.5 to czego tu się można spodziewać, nie znam nikogo kto babrał by się z tym za 500zł...Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek123456789 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Silniki N47 i N57 robią bardzo dobrze w AutotechBmw w Warszawie. Koszt na zamiennikach to niecałe 2500zl, sprawdzone i można polecić. Mają też opcje na oryginałach chyba za 3900. U mnie był wymieniony cały komplet i dostałem film z przebiegu wymiany za co daje oooooogggrrrrooomnnnyyy plus Dane do warsztatu: AUTOTECHBMW ul. Radzymińska 212A, Warszawa. www.bmwrozrzady.pl Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Radek123456789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) To tu w okolicy za podobne pieniądze robisz, i też zajebiscie zrobią odchodzi droga czas i wacha do wawy Edytowane 23 Czerwca 2019 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Pan Radek zapewne jednak ma blizej do serwisu w Warszawie. Ba! smiem twierdzic ze posta pisal z biura AUTOTECHBMW Nowy user i od razu taka reklama 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan.barylka Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Rozrzady w N47 i N57 dobrze robi chlopak na Radzyminskiej 212 w Warszawie, sama robocizna to 1000zl i robi dobrze, prawie wszyscy moi znajomi do niego jezdza. Nie wiem jak w innych rejonach Polski, ale jak na Wawe to cena bardzo dobra, nie znalazlem taniej. Robota zrobiona bardzo dobrze, 30.000km temu byl robiony i cichutko do dzis pracuje. Ps. 2.0D N47 to bardzo dobry motor moim zdaniem, al trzeba dbac o olej i rozrzad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi