starsky Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Hej, Ostatnio spotkała mnie nie miła niespodzianka, a mianowicie moja bunia znaczy teren... Zdjąłem dolną osłonę silnika. Dolna część skrzyni biegów/ sprzęgła w oleju. Cały wysprzęglik również w oleju. Wytarłem wszystko i po przejażdżce to samo. Wyprzęgnik mocno spocony, i dół skrzyni w oleju(zapewne leci gdzieś z wysprzęglika?!) Jestem przekonany, że to nie płyn hamulcowy bo go nie ubywa no i kolor inny Czy to możliwe aby z pod wysprzęglika leciał olej?! On chyba nie pracuje w oleju? M52b20tu + manual 5b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja bym obstawił na uszczelniacz skrzynia wał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dolewaj olej, zmieniaj filtry i lataj dalej. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dolewaj olej, zmieniaj filtry i lataj dalej. :-) Odpada. Lubie jak wszystko jest na tip top. Ja bym obstawił na uszczelniacz skrzynia wał. To jeszcze sprawdzę dokładnie. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi