adrusek Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witajcie. Dzisiaj zmieniałem koła i przy tylnim lewym kole powstal duzy problem czyli przekrecily sie dwa gwinty i teraz kolo trzyma sie tylko na dwoch srubach i nie wiem co mam robic. Czy da sie to jakos to zrobic czy tylko pozostalo kupienie nowego bebna? moge powoli jezdzic autem na tych dwoch srubach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Zartujesz chyba,chcesz zeby twoje kolo zabilo czyjas babcie na chodniku?! :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Teściową mogło by trafić happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Mack pamietaj ze Twoja mama tez mzoe kiedys bedzie tesciowa dla kogos wiec daruj sobie Poza tym post nie wnosi nic w temacie to nie OFF andrusek/ beben to koszt 50-75 pln wiec jezeli nie mozna tego nagwintowac to lepiej kup nowy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 wymień bębny, będziesz miał przy okazji lepsze hamulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrusek Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 dzisiaj kupilem beben ale prawie nie byl urzywany ale dalem do przetoczenia obydwa bebny i juz wszystko przykrecone. koles muwil do puki bebny dobrze po przetoczeniu nie dotra sie to bedzie strasznie slaby hamulec i trzeba ustawiac go, faktycznie prawie wogule tyl nic nie bierze przy hamowaniu i nie wiem czy to tak ma byc czy faktycznie trzeba ustawiac szczeki. niby ma automatycznie sobie dobierac luz. doradzcie mi cos prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 tak,musisz wstepnie te swzczeki wyregulowac,tak aby minimalnie tarly o beben.pozniej juz same beda sie ustawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi