linu666 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 dzięki wszystkim z którymi miałem okazję się widzieć, dobrego nowego modów pełnego roku życzę i żeby wszelkie checki odeszły w niepamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Panowie z przyczyn zdrowotnych (3 dni picia )heh oraz braku auta nie dołączę niestety Zgubiłeś auto? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgubiłeś auto? :mrgreen: przepił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Elegancko Pany, jak zwykle zmotywowaliście, dzięki za spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dzięki za spotkanie Frekwencja dopisała i to nie mała, niemalże nie było gdzie auta zostawić i stąd moja drobna uwaga, aby w takie dni jak dziś, wybierać troche mniej zaludnione miejsce Dudek wariacie ze swoim TDSem na przelocie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSKAR Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dobra frekwencja, spoko ludzie i miła atmosfera. Dzieki i do zobaczenia na kolejnym spocie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dudek wariacie ze swoim TDSem na przelocie *** tam przelot ale jaka kamerka cofania:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 *** tam przelot ale jaka kamerka cofania:mrgreen: Tak, szczególnie jak Ty cofałeś Albo te hamulce ostre jak żyleta, które blokują koła nawet podczas ruszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Albo te hamulce ostre jak żyleta, które blokują koła nawet podczas ruszania za duże buty miałem i 2 pedały na raz się wcisnęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 za duże buty miałem i 2 pedały na raz się wcisnęły :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: przecież ty w papciach byłeś pedałów wozisz w aucie ???:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: przecież ty w papciach byłeśpedałów wozisz w aucie ???:mrgreen: Jeden wozi pedałów, a drugi imigrantów, stąd ten smród u Ciebie z nawiewu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jeden wozi pedałów, a drugi imigrantów, stąd ten smród u Ciebie z nawiewu :mrgreen: jak wracałem to już nie śmierdziało ,chyba na parkingu poszli do kogoś innego śmierdzieć :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: nic nie czułeś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Za daleko ode mnie zaparkowałeś, więc to nie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ktoś, coś, zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dziki pany za ostatnie w tym roku spotkanie, do zobaczyska w A.D. 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSKAR Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 No właśnie, zdjęcia, coś, ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 FOTY FOTY bmw_1 https://www.dropbox.com/sh/dtxxpikfww91lce/AABEMdGq_1Uj-7dZZG591auya?dl=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dyziek i Dziki wasze fury najbardziej przypadają mi do gustu... Są zaje***iste!!!!! co to za e24?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dyziek i Dziki wasze fury najbardziej przypadają mi do gustu... Są zaje***iste!!!!!co to za e24?? e24 to nowy człowiek nie wiem czy temat będzie zakładał ale mógłby michał_f fotki jak zwykle zacne! uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) FOTY FOTY bmw_1https://www.dropbox.com/sh/dtxxpikfww91lce/AABEMdGq_1Uj-7dZZG591auya?dl=0 chyba musze coś zmienić bo Michał uznał że mojej nie warto fotografować :cry::cry: Edytowane 7 Stycznia 2016 przez viviek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 chyba musze coś zmienić bo Michał uznał że mojej nie warto fotografować :cry::cry: Czekam na setup letni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 chyba musze coś zmienić bo Michał uznał że mojej nie warto fotografować :cry::cry: No w sumie i moja była schowana za autami na tym zawalonym parkingu viviek mogłeś jakieś rogi renifera za******lić i nos czerwony to może byłaby jakaś fotka tematyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ale marudzicie następnym razem każdemu po jednym zdjęciu zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ojj chyba kryzys michała_f dopadł Z najta na najta co raz mniej zdjęć Albo poziom aut spada :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Za krótkie klisze ma w aparacie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi