Dr.Darecki Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 witam czy to normalne ze przy otwarciu korka oleju przy zapalonym silniku wydobywa sie stukot metaliczny przy delikatnym przylozeniu korka zanika a po zakreceniu juz nic nie slychac ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 tak to normalne, to praca hydrauliki w glowicy i vacu pompy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 auto niby ma 19tys. 2012 ok troche mnie martwi ten stukot . czyli mam sie nie przejmowac?? jest dosc wyrazny i razi w ucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 A kto otwiera korek oleju na chodzącym silniku? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 A kto otwiera korek oleju na chodzącym silniku? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Jak to kto ? Gość co przyjechał oglądać moje auto bo chciał kupić ,albo się tylko popryskać olejem Widzę że ostatnio to jest w modzie odkrecanie korka na odpalonym :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi