Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Szukam kompetentnego mechanika - otwieranie maski.

grzechue

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie szukam kompetentnego mechanika w kwestii naprawy otwierania maski w e39.

Maska otwierała się normalnie jednak przez mały incydent warsztatowy, musiałem wymienić maskę na inną.

Maska wymieniona i spasowana, od początku były problemy z otwieraniem, ponieważ trzeba było przytrzymać rączkę i jednocześnie szarpnąć za ząbek w grillu.

W ostatnim czasie byłem u dwóch mechaników z drobnymi naprawami, jeden coś tam podregulował i było nawet znośnie natomiast drugi coś poregulował w tych trzpieniach i teraz zamyka się normalnie ale otworzyć nie da rady po prostu ciągnięcie za rączkę nic nie daje, linka jest sprawna bo niedawno wymieniona (ta od rączki do kielicha).

Szukam kogoś kto otworzy maskę i naprawi mi ten problem, bo szczerze mówiąc jest to uciążliwe, znacie może kogoś kto podjąłby się tego tematu?

Wrocław i okolice.

Edytowane przez grzechue

Trzeba bedzie sie włamywac przez grila/nerki prawdopodobnie zeby ja otworzyc.

Poszukaj na forum uzytkownika o nicku: Leo, Dyziu, CzAkSs

tu masz do Czaksa link:

http://www.maxbimmer.pl/f45/czakss-garage-mechanika-blacharstwo-wulkanizacja-23915/index8.html

A do reszty napisz na PW, pewnie Ci pomogą:wink:

• Lubię 1