grzechue Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Witajcie szukam kompetentnego mechanika w kwestii naprawy otwierania maski w e39. Maska otwierała się normalnie jednak przez mały incydent warsztatowy, musiałem wymienić maskę na inną. Maska wymieniona i spasowana, od początku były problemy z otwieraniem, ponieważ trzeba było przytrzymać rączkę i jednocześnie szarpnąć za ząbek w grillu. W ostatnim czasie byłem u dwóch mechaników z drobnymi naprawami, jeden coś tam podregulował i było nawet znośnie natomiast drugi coś poregulował w tych trzpieniach i teraz zamyka się normalnie ale otworzyć nie da rady po prostu ciągnięcie za rączkę nic nie daje, linka jest sprawna bo niedawno wymieniona (ta od rączki do kielicha). Szukam kogoś kto otworzy maskę i naprawi mi ten problem, bo szczerze mówiąc jest to uciążliwe, znacie może kogoś kto podjąłby się tego tematu? Wrocław i okolice. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez grzechue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Trzeba bedzie sie włamywac przez grila/nerki prawdopodobnie zeby ja otworzyc. Poszukaj na forum uzytkownika o nicku: Leo, Dyziu, CzAkSs tu masz do Czaksa link: http://www.maxbimmer.pl/f45/czakss-garage-mechanika-blacharstwo-wulkanizacja-23915/index8.html A do reszty napisz na PW, pewnie Ci pomogą:wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechue Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jadę w tygodniu do Czakss`a. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Spróbuj pociągnąć za rączke otwierania, a druga osoba niech Ci maske ponaciska w miejscu gdzie zamki są. Powinna się otworzyć bo pewnie trzpienie są za mocno wykręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Miałem to samo napisać, bo w moim e36 tak samo to działało Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi