Skwariusz Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Szukałem i nie znalazłem Jedyne co, to są poradniki jak wymienić korbki na elektryczne 4x. Ja mam elektryczne z przodu tylko i moje pytanie: czy wystarczy dokupić mechanizm tylko na tył i guziczki, czy to więcej kombinowania będzie? Bo nie wiem czy mam kupować nowy moduł komfortu, czy dla tylnych szyb był jakiś dodatkowy, czy to jeden obsługuje. Same mechanizmy kupię za stówę, a zestaw 2x tyle, to za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jeśli elektryczne podnośniki tylnych szyb są tak samo badziewne jak te z przodu, to ja bym wolał zostawić z tyłu korbotronik. Nikt tego nie robi bo szkoda kasy i zachodu, a efekt poza szpanem żaden. Jak masz klimę to w ogóle bez sensu taki zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Tak, przód muszę znowu wyregulować, bo znowu nie domyka... No ale czasem chciałbym sobie uchylić tylne szyby, żeby mi nie wiało z przedniej. Ostatnio robiłem progi, to w aucie tak waliło rozpuszczalnikiem, że masakra, musiałem się zatrzymać żeby otworzyć tylne okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ponury jaki szpan ja mam klimatronic 4x elektryk szyby i ich uzywam bo woze na tylnej kanapie swojego pieska (70kg ) i on sobie lubi popatrzeć przez otware okno a tak to otwieraj korbka dla mnie super wygoda tylko zależy kto do czego potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ale dalej nie wiem czy potrzebuje czegoś więcej niż same mechanizmy... Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ale dalej nie wiem czy potrzebuje czegoś więcej niż same mechanizmy... oczywiście przyciski przód tył musisz się dowiedzieć czy twój moduł komfortu to ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi