jacob13 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witam serdecznie, zapraszam wszystkich do zapoznania się z moimi fotografiami: WIDOCZNIE - Fotografia Motoryzacyjna - Wrocław Zainteresowanych zapraszam na PW. Część moich prac jest już znana na tym forum, wykonywałem zdjęcia dla użytkownik kamcio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Dwa razy już usuwałem Twój post. Konkretne informacje o zniżce dla forumowiczy albo znowu poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob13 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Warto podać powód w jakimś powiadomieniu, skąd mam się domyślić o co chodzi. Oczywiście dla zainteresowanych cena zniżkowa. 33% taniej niż normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Konkurencja nie śpi. U mnie zniżka 66% Brain Hatchery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob13 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Haha;) bardzo ciekawe portfolia:) podoba mi sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 z czystej ciekawości zapytam, ile konkretnie kosztuje sesja foto auta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nie wiedziałem że Kamcio miał czerwoną e91lolol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 A ja robie za darmo. Wszystko dla własnej przyjemności, nigdy nie brałem kasy za zdjęcia 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob13 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 A ja robie za darmo. Wszystko dla własnej przyjemności, nigdy nie brałem kasy za zdjęcia ja też robię dla przyjemności, ale po części utrzymuję się z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob13 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nie wiedziałem że Kamcio miał czerwoną e91 jedni się znają na samochodach inni na fotografii ;P dzięki za spostrzeżenie, poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 A ja robie za darmo. Wszystko dla własnej przyjemności, nigdy nie brałem kasy za zdjęcia Kupuje ale zanim parch będzie miał odrestaurowane felgi to Ty będziesz mówić po arabsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi