Nev Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Cześć, Po pierwsze nie wiem czy to dobry dział na takie rzeczy, a po drugie, nie wiem czy forumowicze nie będą mieli nic przeciwko - poniekąd będzie to zachęcanie/nakłanianie do jazdy na granicy, więc jeśli będzie z tym problem, to dajcie znać/wyrzućcie temat i po sprawie. Zadałem dziś takie samo pytanie w shoutboxie, ale pomyślałem, że założenie tematu to lepszy pomysł. Pytanie brzmi: czy ktoś z jeżdżących na co dzień po Wrocławiu ma czas, kiedy inni są w pracy (11:00 - 13:00) i pisze się na jakieś latanie po mieście? Mam na myśli przeloty kompletnie 4fun i nie chodzi wcale o prędkość, a bardziej zręcznościówka - przeciskanie się w miarę możliwości i warunków między samochodami. Takie tam szczeniackie zabawy... Myślałem nawet, że można by kiedyś coś takiego nakręcić, może dronem, ale to raczej melodia przyszłości - na razie skupiam się po prostu na przyjemności z samej wspólnej jazdy. Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 po pierwsze jako zwykły forumowicz nie masz prawa zakładać tematów w tym dziale... http://www.maxbimmer.pl/f89/zak%C5%82adanie-nowych-temat%C3%B3w-w-dziale-spoty-zloty-bmw-klub-wroc%C5%82aw-24552/ po drugie , za takie pomysły to ja osobiście wysłałbym cię np.do Rosji.... tam się przeciskaj...... tak , ja już stary jestem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi