azi Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam wszystkich. Panowie, ktoś mógłby mi z grubsza powiedzieć co o tym można sądzić ? BMW 535i V8 stan idealny (5848951358) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Zapowiada się skarbonka bez dna czy rokuje na porządny samochód ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Przebieg to jakieś 330tyś na moje oko.. ja mam 350 i lepiej wygląda.... te silniki mają humory . tzn przy przebiegach ok 300tyś padają rozrządy i vanosy klepią jak szalone... auto sprowadzone pewnie na handel ... w mojęcicach mieszka Darek z forum.. może by Ci sprawdził ją http://www.maxbimmer.pl/f45/dar-car-moj%C4%99cice-kolo-wo%C5%82owa-mechanika-pojazdowa-bmw-25566/ jak dla mnie to warta ok 9 max 10 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 w mojęcicach mieszka Darek z forum.. może by Ci sprawdził ją Dar-Car Mojęcice kolo Wołowa Mechanika pojazdowa Bmw Z tego co widzę po numerze tel. to sprzedaje ją Karol, brat Darka:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azi Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Hmm, gdyby to był samochód prywatny sprzedającego to by były większe szanse, że jest w dobrym stanie. Nie ufam samochodom sprowadzanym na handel. Może faktycznie napiszę do tego Darka, kurczę nie chcę się znowu pakować w koszta ale ten samochód wygląda według mnie przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Darek to mechanik, Karol lakiernik, w razie co, można się dogadać i ogarnąć furę na cacy:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi