Kamcio Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Czy ktoś obeznany mógłby mi powiedzieć czym różnią się springi z 330d od 320Cd? Chciałbym wziąć przody od Leo, ale według katalogu są z 330d, a ja mam 320Cd. Jednak masa Cabrio to 1580kg, więc chyba podobnie jak w 330d. Nie chcę się narobić całe popołudnie w celu wymiany a okaże się, ze nic nie siądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ale Adam ma eibachy pro kity do 3.0 d więc są sto procent poprostu niższe niż oryginalne, twoje wtedy ładnie siądzie ku roślinkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Silnik masz lżejszy, może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Kamcio, mam szlifierke, moge pomóc, na pewno siądze lepiej niż seria, numer znasz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Kamcio, mam szlifierke, moge pomóc, na pewno siądze lepiej niż seria, numer znasz :mrgreen: Wiedziałem, że nie odpuści komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Uważnie po prostu śledzę twoje tematy, chciałbym aby w końcu w twoich projektach było ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 wszystkie są takie same prócz do 3.0D bo to kloc i są twardsze więc przy 320cD będzie koza trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi