linu666 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 1. MxSiwek2. Szocha1991 3. Mariusz13 4. Sajmonowski 5. Pakos Kalendarze są u mnie do odbioru w cenie 30zł za sztukę to jeszcze mogłeś zabrać mój i zrobić przekazanie u Pakosa. ojjj inżynier, pomieszałeś plany dziduni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Osoby, które chciały wysyłkę i za to zapłaciły proszę o adres do wysyłki na PW. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 to jeszcze mogłeś zabrać mój i zrobić przekazanie u Pakosa. ojjj inżynier, pomieszałeś plany dziduni A było mówić Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 a jakbyś czytał dokładnie to byś widział że miałem zabierać dla Pakosa, Sajmona i Mariusza hehe coś się wymyśli taka mała bzdura nie może popsuć wyższych celów procentowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 a jakbyś czytał dokładnie to byś widział że miałem zabierać dla Pakosa, Sajmona i Mariusza hehe coś się wymyśli taka mała bzdura nie może popsuć wyższych celów procentowych Długa historia, flaszki się mozecie napić kiedy chcecie, kalendarze chyba do tego nie potrzebne? Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 oj potrzebne bo tak to zawsze komuś coś nie pasuje i wreszcie inżynier by mógł też się do Wołowa dotoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 To co, Czaks posiada u siebie te kalendarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 twoj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Mój wczoraj dotarł, dzięki Jaro Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 No to poczta się licho spisuje bo pamiętam Jaro z tydzień temu wysyłał do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 No niestety musiałem eko puścić (waga ponad 500g), a i tak dołożyłem do interesu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ważne że jest, dopłace tylko daj znać ile Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 twoj tak Na najcie odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ważne że jest, dopłace tylko daj znać ileWysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Nie ma tematu. W sumie to były grosze. Ważne, że dotarł i jest zadowolenie Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Mam jeden kalendarz za dużo, myślałem że bedę miał gdzie go powiesić a nie mam :lol: Oddam za 20 zł,możliwy odbiór we Wro, bo w któryś z najbliższych dni wybieram się do Wrocka, a tak na codzień to Lubinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi