Kamil23 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witajcie, mam problem taki że przy gwałtownym wyhamowaniu np, przy światłach skrzynia nie chce ciągnąc przez kilka sekund 5-10 , po czym czuć takie "załapanie" i auto rusza, im więcej gazu tym większe szarpnięcie ale to normalna sprawa. Dzieje sie tak od jakiegos czasu, dosc czesto ale nie zawsze. Skrzynia to automat w e39. OK 30 tys km temu był wymieniany olej w skrzyni biegów. Przed wymiana był problem taki ze skrzynia tylko przerzucała dwa biegi, po wymianie wróciło wszystko do normy. Czy to juz koniec skrzyni czy moze byc jakiś inny problem który pozwoli jeszcze cokolwiek uratowac? myslalem jescze o ponownej wymianie oleju ale nie wiem czy to ma sens. dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Można spróbować skasowa c adaptacje i wgrac nowy soft, ale czy to pomoże? Tego nie zagwarantuje Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 W mojej maszynie w pracy, taki objaw jest oznaką ubytku oleju w SB. Nie wiem jak to się ma do BMW, ale olej i filtr też bym sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi