jpz Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Mam e-39 2003r bez ksenonów, ale za to z czujnikiem zmierzchu. Jak mogę włączyć światła dzienne na stałe, tzn. żeby po ustawieniu pokrętła w pozycji A (w lewo) światła włączały się zawsze po odpaleniu silnika (nie tylko gdy jest ciemno)? Chodzi mi o bardziej inteligentny sposób niż zaklejenie/zamalowanie czujnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Tak możesz, są dwie opcje: 1. Światła do jazdy dziennej na żarówkach H7 (w dzień świecą się one, a po zmierzchu zapalają się światła mijania) 2. Po włączeniu AUTO cały czas palą się mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpz Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Tak możesz, są dwie opcje:1. Światła do jazdy dziennej na żarówkach H7 (w dzień świecą się one, a po zmierzchu zapalają się światła mijania) 2. Po włączeniu AUTO cały czas palą się mijania. Rozumiem, że mogę. Będe wdzięczny za informację jak to zrobić? W tej chwili po wlączeniu AUTO w dzień nie pali się nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Musisz odpowiednio przekodowac moduł świateł w razie czego zapraszam ogarniemy w pół godzinki Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 W e46 można zrobić tak że w pozycji A w dzień świecą dzienne a po zmroku sam przełącza na mijania, w e39 też powinno dać sie tak zrobić Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 W e46 można zrobić tak że w pozycji A w dzień świecą dzienne a po zmroku sam przełącza na mijania, w e39 też powinno dać sie tak zrobić Na 100%, bo ja w moim e39 tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi