wisnia1419 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jakieś opinie o tych egzemplarzach? M-PAKIET INDIVIDUAL CARBON 2004r.SERWIS TOP! MEGA! (5816686760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. M-PAKIET INDIVIDUAL SPORTSIZE 2002r MEGA OPCJA !! (5810617410) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Srebrna ponoć cała malowana info od sprzedającego ale nie wiem z jakiego powodu. Obie ma ten sam sprzedający i w niedzielę jedziemy oglądać. Każda podpowiedź i opinia mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 ten sam sprzedawca a rożne rejestracje może jakiś ,,uczciwy,,handlarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 27500zł za touring w 3.0d? Dla mnie zdecydowanie za dużo... Jeszcze tak jak Dudek napisał "od jednego handlarza"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 ten sam sprzedawca a rożne rejestracje może jakiś ,,uczciwy,,handlarz Jak wszyscy którzy handlują autami zarejestrowanymi w kraju:evil:(jedno auto z Leszna a drugie Kłodzka).Te auta to na bank jakieś miny.No chyba że ktoś jest tak naiwny że uwierzy w to,że ktoś sprzedał handlarzowi igiełkę taniej tylko po to aby ten mógł zarobić:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Przecież Ci wszyscy polscy handlarze to na jedno kopyto. Wypoleruje jak psu jajca, cene da wysoką, wiec klient może pomyśleć, że ma do czynienia naprawde z topową wersją, więc wsiada w auto i gna pół polski (nie w twoim przypadku) przyjeżdza napalony mniej lub bardziej, i skoro już tyle przejechał to akceptuje wady jakie auto na pewno ma...plus liczy sie, albo nie liczy, że coś przeoczył i jeszcze coś wyskoczy. Oczywiście generalizuje, ale to 90% handlarzy w PL. Ja też za swoją pierwszą beemkę spoglądałem raczej w strone perełek i igiełek kosztem droższej ceny, bo niby igla musi swoje kosztować, teraz mam podejście odwrotne. Wole kupić taniej, do ogarnięcia czy to mechanicznego czy lakierniczego, niż kupić perełkę a i tak pakować kase :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi