Arti Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 witam prosze o pomoc zapalilo mi sie na kompie check control inatt i jeszcze wyswietla sie vedere libretto uso jesto to wloska nazwa autko mam z wloch i nie wiem co to moze oznaczac jak mozecie to piszcie co mam sprawdzac a moze ktos ma niemiecka albo przetlumaczona polska wersje ksiazki do bmw e36 320i ???????? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 zmien jezyk na kompie,maszdo wyboru:wloski,francuski,niederlandzki,niemiecki,dwa angielskie-usa i uk, i chyba hiszpanski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 ok tylko napisz mi jak go sie zmienia ,mam ta pelna wersje komputera z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 napisze ci jak sie zmienia w e34,ale mysle ze w e36 tez da rade,wiec tak:przekrec kluczyk zaplonu w pierwsza lub druga pozycje i nacisnij prawy guzik w zegarach przez okolo 20-30 sekund,trzymaj az zaczna sie zmieniac jezyki,jesli puscisz np na niemieckim to juz masz niemiecki.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 hmm i lipka bo u mnie jest tylko 1 przycisk w liczniku i twoj sposob nie dziala i dalej nie weim co to oznacza pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 nic straconego,koles ma e36 z obc,bede go dzis widzial to sie ta zmiana jezykow pobawie.To sie zmienia napewno,tylko musze wykminic jak.W nocy napisze czy sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 cze i jak tam wynalazles cos dzieki milego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 zobacz w instrukcji obslugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi