kwiatek239 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam mam problem ze zmieniarka wszystko dziala ale nie widac jej na wyswietlaczu nawigacji Wiem ze musze ja zakosowac w NCSie ale jak to zrobic? Po podlaczeniu programu diagnostycznego nie zczytuje ustawien KTM i nie widzi zmieniarki(modul CDC swieci na czerwono) Czy moze mi ktos powiedziec jak ja zakodowac!!!pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dodajesz FA zmieniarki w NCS i kodujesz navi Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek239 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dzieki ale za duzo to mi to nie mowi Jakies szczegoly moze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Potrzebujesz Zeko/BMW Decoder. Musisz dopisać do listy wyposażenia że auto ma zmieniarkę. Tak krok po kroku Ci nie za bardzo podpowiem bo robiłem to raz i nie do końca pamiętam, ale temat do trudnych nie należy A jak się boisz, to Kamcio Ci to pewnie od ręki zrobi jak do niego podjedziesz no chyba że chcesz dać mi poeksperymentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek239 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jaki Kamcio??? I czy bedzie umial odblokwoac TV podczas jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Kamcio co Ci jako pierwszy odpisał heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek239 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Teraz juz wiemhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek239 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 No i załatwione Kamcio daje rade Jeszcze raz wielkie dzięki uklon_bmw Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 No i załatwione Kamcio daje rade Jeszcze raz wielkie dzięki uklon_bmwPozdro Dziękuje, dziękuje i polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi