Bmw330xd Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Witam, pewnego dnia zauwazylem ze nie dziala lusterko pasazera, lecz nie mialem czasu aby sie za to zabrac odrazu, kolejnego dnia zauwazylem ze sterowanie w lusterku po stronie kierowcy dziala tylko gora-dol po czym za chwile umarlo, takze przestalo dzialac skladanie lusterek, bezpieczniki sprawdzone wszystkie dobre , doczytalem sie gdzies na jakims forum ze odpowiada za sterowanie lusterkami jakis sterownik , ktory znajduje sie w drzwiach , niestety u mnie go nie znalazlem, gdzie moze on sie znajdowac ? Mam wersje z pamiecia foteli i lusterek ,autko po lifcie 2004 r. Czy moze Ktos z Was mial taki problem ?Prosze o pomoc Edytowane 23 Listopada 2015 przez Bmw330xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Nie lubimy takich, co przychodzą z problemem, a później znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Nie lubimy takich, co przychodzą z problemem, a później znikają. Uważaj bo zostaniesz oskarżony o ksenofobię. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bmw330xd Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Nie lubimy takich, co przychodzą z problemem, a później znikają. wygadany jestes ;] nie musisz mnie lubic ale prosze cie o jedno nie udzielaj sie jezeli nie znasz sensownej odpowiedzi to ze pisze z nowego konta to nie znaczy ze mozesz mi tu jakies smutki pisac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Napisałem jak jest tu na forum, wyraziłem swoje zdanie ale i pewnie 90% użytkowników myśli tak samo. Koniec spamowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bmw330xd Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Napisałem jak jest tu na forum, wyraziłem swoje zdanie ale i pewnie 90% użytkowników myśli tak samo. Koniec spamowania widac ze dalej nie rozumiesz wiec przeczytaj jeszcze raz "to ze pisze z nowego konta to nie znaczy ze mozesz mi tu jakies smutki pisac pozdro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 widac ze dalej nie rozumiesz wiec przeczytaj jeszcze raz "to ze pisze z nowego konta to nie znaczy ze mozesz mi tu jakies smutki pisac pozdro" Napisz że starego może będzie łatwiej Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bmw330xd Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Napisz że starego może będzie łatwiej Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Gdybym mogl to bym pisal ze starego konta ale wybacz nie bede sie tlumaczyc z postu o problemie z lusterkami wywiazala sie bezsensowna rozmowa, ktora do nieczego nie prowadzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Gdybym mogl to bym pisal ze starego konta ale wybacz nie bede sie tlumaczyc z postu o problemie z lusterkami wywiazala sie bezsensowna rozmowa, ktora do nieczego nie prowadzi... Chyba najpóźniej doprowadzi do rozwiązania twojego problemu, skoro nawet nie raczyłeś się pokazać w "przywitalni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ja w sumie lubię jak ktoś się jeszcze bulwersuje po wytknięciu mu błędu, można wtedy ocenić czy to tylko pomyłka z jego strony czy brak kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 To polecam Ci doczytac tez gdzies na jakims forum gdzie sie sterownik znajduje:lol: W takiej sytuacji sa dwa wyjscia, albo sie znasz albo sie nie znasz. a) Znasz sie, chwytasz za pierwszy lepszy multimetr i sprawdzasz b) nie znasz sie -> oddajesz do fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Może Ci ukradli sterownik bo go nie znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi