Pecet Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Witam! e39 z 1998 roku, odtwarzacz który posiadam: Chciałbym zamontować: Wiem,że jeśli auto przed-liftowe, odtwarzacz też musi być przedliftowy. i teraz pytania, czy będzie to na zasadzie plug&play ? Każdy MID obsługuje zmieniarkę ? Komunikaty komputera będą wyświetlane na tym MIDzie ? Bo aktualnie komputer wyświetla informacje na małym wyświetlaczu między obrotomierzem i prędkościomierzem. Pozdrawiam! Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Do mida trzeba dorobić dodatkową wiązke przewodów, dodatkowo żeby w midzie działały wszystkie opcje musisz mieć licznik high z obc Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 czyli nic z tego, mam najprostszy licznik, obc informuje i średniej prędkości, spalaniu, zasięgu i temperaturze (zewnętrznej) Mowa o takich zegarach: ? Czyli nie warta skórka wyprawki... Aby tyle,że większy wyświetlacz i kilka stów mniej w portfelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Dokładnie Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witam! Odgrzewamy kotleta Nie daje mi spokoju ten szeroki MID. Wyciągnąłem dzisiaj radio u siebie i mam taką wtyczkę: Pomyślałem,że to ta wtyczka którą trzeba dokupić i dorabiać, czy jest jeszcze jakaś dodatkowa której i tak nie posiadam - żeby podpiąć MIDa ? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi