azi Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam wszystkich. Pacjent to e39 528i 98r. Zauważyłem, że jakiegoś czasu zaraz po odpaleniu silnik wchodzi na trochę wyższe obroty - tak z 1.5 - 2 tys. - po czym od razu wraca do normalnych. Dosłownie tak jakby szybko wcisnąć i puścić pedał gazu. W sumie niby nic, ale trochę mnie martwi, że silnik przy praktycznie zerowym smarowaniu dostaje w ten sposób po dupie. Czy to normalne zachowanie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Nawet jak na niską temperaturę powietrza to trochę za dużo.U mnie dochodzi do 1tyś i powoli spada.Może jakieś nieszczelności w dolocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Mam tak samo przy niższych temperaturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Mam tak samo i to raczej normalne zjawisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi