VITEK Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Mam pytanko moze ktos sie orietuje albo mial podobny przypadek , za kazdym razem kiedy wyprowadzam autko z garazu na ziemi jest troche oleju , ale wyciekow nigdzie nie widze w silniku i wogole , a nie mam kanalu zeby wjechac i to sprawdzic , co to moze byc z miski wycieki? czy uszczelka daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks77 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 a może ze skrzyni biegów ci się sończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 moze trafiles miseczke .podlewaruj przod na maxa i dobrze sie przyjrzyj wszystkiemu, bo tak to ciezko ci powiedziec co to moze byc .przyczyn jest mnostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 moze z uszczelki , moze z miski , moze ze skrzyni ... tak mozna w zakichana smierc Podnies auto na lewarek bezpiecznie abys mogl sie jakos wsliznac troche pod nie i zobacz nie ma innej rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Jak cieknie z miski olejowej to bedzie ci powoli brakowac oleju w silniku sprawdzaj na bagnecie czy ubywa oleju, jak nie ubywa to raczej cieknie ze skrzyni. popatrz dokladnie na ten olej a powinienes rozpoznac czy to silnikowy czy ze skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 jak masz wspomaganie to i ze wspomagania może lecieć najlepiej podjeź na diagnostykę, gdzieś na kanał, podnośnik z latareczką i wszystko dojrzysz mi np czasami coś kapnie i wiem ze to ze wspomagania, co więcej, ostatnio właśnie na kanale z latarką wyczaiłem który wąż musze wymienić i który mocniej ścisnąć opaską na kanale wszystko zobaczysz, ja swojego oglądałem na diagnostyce na metalowców i łącznie z szarpakami na przednie zawieszenie zapłaciłem 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi