Hanasaki111 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam wszystkich, Kupował ktoś z was nieoryginalne listwy szerokie z allegro, rdzewieją od środka jak oryginalne? Przede wszystkim chodzi o to czy zewnętrznie identycznie leżą jak oryginałki , czy są nie do odróżnienia :wink: ? Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Przed kupnem dużo się zastanawiałem nad nimi ale ten znaczek z napisem M3 mi nie leżał, a szukać i wydawać miliony na ori mi nie pasowało. Listwy nie mają metalowej wstawki przez co są bardziej giętkie i nie rdzewieją. Ktoś przystawiał je do ori i są delikatnie węższe, ale nie widać tego na aucie. Podobno czasem jest tak że trzeba kupić ori kołeczki bo te nieoryginalne w zestawie są raz za duże raz za małe i albo wypada albo nie chce wejść w otwór. Takie opinie znalazłem w internetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 ja mam u siebie takie, tylko wiadomo mają miejsce na znaczek, akurat własnie m3 ale to można podmienić na każdy inny ori, w zestawie są kołeczki, u mnie akurat były spoko, ale same spinki , nie wszystkie trzymają jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanasaki111 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Okej wszystko jasne , zamawiam oryginał dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi