IeS Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Pytanie może trywialne ale niech ktoś mi wytłumaczy po co jest osobno przycisk obiegu zamkniętego powietrza skoro przycisk klimatyzacji robi dokładnie to samo, czyli odcina dopływ powietrza z zewnątrz i uruchamia klimę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Pytanie może trywialne ale niech ktoś mi wytłumaczy po co jest osobno przycisk obiegu zamkniętego powietrza skoro przycisk klimatyzacji robi dokładnie to samo, czyli odcina dopływ powietrza z zewnątrz i uruchamia klimę?Pozdrawiam Błędne myślenie włącznik klimy nie powoduje zamknięcie obiegu tylko uruchomienie klimy.A przycisk o którym mówisz służy po to właśnie żebyś np. stojąc w korku nie wdychał spalin lub schłodził/zagrzał szybciej wnętrze samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Pewny jesteś na 100%? Moim zdaniem zawsze gdy włączę klimę to leci świeże powietrze a to z zewnątrz się nie przedostaje. Może to takie wrażenie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Nie pierwszy mój samochód z klimą i to byłby jakiś ewenement jeśli to co mówisz było by prawdą.W mojej buni tego nie ma a łatwo to sprawdzić włącz nawiew na full załącz klimę i po chwili zamknij obieg wew. i zobaczysz jaka będzie różnica w nawiewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Nie pierwszy mój samochód z klimą i to byłby jakiś ewenement jeśli to co mówisz było by prawdą.W mojej buni tego nie ma a łatwo to sprawdzić włącz nawiew na full załącz klimę i po chwili zamknij obieg wew. i zobaczysz jaka będzie różnica w nawiewie RACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 to masz rzadko spotykany panel raz taki widzialem na gieldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 to masz rzadko spotykany panel raz taki widzialem na gieldzie Boksa ty masz climatronic to nie wiesz ;p ja tez mam osobne obieg a osobno klime i tak wyglada kazdy manual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi