michal_f Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 malutko No wiem.. Dzisiaj jeszcze coś dorzucę Przynieś tego laptopa do mnie naprawimy Dysk musze wymienić, bo już na wykończeniu. A Tobie nie daje, bo będzie mi check wywalac w laptopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dorzuciłem jeszcze kilka fotek - https://www.dropbox.com/sh/dcvfi2lbkbpjx5o/AADo0lhA6vFDZZbZ33VAUAU5a?dl=0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Michał już wiem skąd problemy z kartą i Twoim laptopem ! zrobiłeś zdjęcie parcha, wybacz.:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi