Forest Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mogłem nie wracać, bo teraz to ja już czteropak obróciłem i mogę sobie maksymalnie tramwajem pojeździć Ciesz się, że Cię nie było... Umieram...:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Na zdjęciach widzę, że Linu jedną kulę wyniósł pod bluzą jedną dla siebie a drugą dla Ciebie udało się także kręgle organizujesz Ty Ciesz się, że Cię nie było...Umieram... po wieczorze w doborowym towarzystwie to i umieranie przyjemniejsze (day after day power) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dzięki Wszystkim za wczoraj! Mimo, że musieliśmy się zawinąć wcześniej to uważam, że był super klimat! Utkwił mi w pamięci moment wyboru samochodów przez te słodkie Dzieciaki. Rozkład miejsc nastąpił błyskawicznie: Sagui, Bastars i Maris - auta pełne w ciągu 3sek CzAkSs - oczywiście Mały Spider Man (tu walka z fotelikiem i foliowy woreczek w zestawie) i reszta ekipy szybko dostrzegli walory czerwonego, ryczącego potwora Efekt: auto pełne. Z nami nie chciał jechać żaden Maluch - to pewnie dlatego, że auto brudne, bo myte rano jeszcze na śpiocha Pozdro dla mocnych zawodników i zawodniczek z naszego toru - Viviek i Marzena nie dali nikomu szans, a Ice zbijał albo wszystkie naraz, albo żadnego hehe! Ubaw był! Pozdrawiam też całą resztę ekipy! dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Siemanko.. Ja też pragnę podziękować wam za liczne przybycie ,dzieci zadowolone a to najważniejsze ,dzień można zaliczyć do udanych fajnie zobaczyć wasze wszystkie japy na raz dopiero teraz pomyślałem ze coś na bazgram bo nie wyglądałem wieczorem i z rana ;/ Podziękowania dla Kosy za organizacje paczek oraz ogarnięcie tematu pizzy Bastarsa za dogranie tematu kręgli o ile się nie mylę Foresta ogarnięcie całej sytuacji pod lidlem itp przewodził stadem heh i wręczenie paczek, oraz dobra kawę w dobrym towarzystwie Mam nadzieje ze plan na 1 czerwca dojdzie do skutku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Podziękowania dla Kosy za organizacje paczek oraz ogarnięcie tematu pizzy Bastarsa za dogranie tematu kręgli o ile się nie mylę Foresta ogarnięcie całej sytuacji pod lidlem itp przewodził stadem heh i wręczenie paczek, oraz dobra kawę w dobrym towarzystwie Nie mylisz się, ukryty talencie kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nie mylisz się, ukryty talencie kuog No kto by się spodziewał, że mamy gościa z takim talentem w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wraz z Moniką cieszymy się, że mogliśmy uczestniczyć w tym dniu dla Dzieciaków Po raz kolejny było widać, że są zadowoleni z tego, że mogli spędzić ten dzień trochę inaczej Do następnego spotkania p.s Dzięki, że zabraliście mnie na kręgle byłem pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ja również bardzo się ciesze, że mogłem bym częścią tego wydarzenia. Co prawda nie zdążyłem umyć auta więc i frekwencja pasażerów nie dopisała happy_bmwale uśmiech dzieciaków mogących wybrać auto,które zawiezie je na tak wspaniały dzień po prostu kruszy każdy lód w sercu:) Za rok na pewno znów wezmę udział ( i to nie sam, bo dziewczyna żałowała ,że nie wstała razem ze mną i zdeklarowała się,że za rok wstanie:4:). Udało się nawet pomóc w sprawie czujnika wałka rozrządu dla V8 Michałabmw_1Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na spocie:) P.S. 1. Dziś autko przeszło kilku godzinne szorowanie ,woskowanie,odkurzanie więc już się nie wstydzę pokazać na mieście:) 2. Dodatkowy przelew za tor już zrobiony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Michał kiedy foty będą? Bo to już ponad 24h minely:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Grzebie przy fałce to nie ma czasu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dzisiaj powinienem wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 wczoraj zreanimowany to dzisiaj ma czas żeby zdjęcia wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nieoficjalnie w kuluarach posiadają informację, które mówia iż Photoshop Michała zajęty jest ukrywaniem lampki check engine ze zdjęć robionych V8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 ukrywaniem zajmował się wczoraj Kamcio widziałem więc wiem hehe bo i w moim grzebnął inżynierskim pazurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja tu nie powiem komu check się świecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 CICHOOO!!!! bo znowu się zacznie hehe podejrzewam że ice się dołącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie jestem sam z Check Engine :bag: Chłoapki ! :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 check engine every day ! GDZIE SĄ FOTKI!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie jestem sam z Check Engine Chłoapki ! ja już wypisany z tego towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 ja już wypisany z tego towarzystwa Ice tez tak nie raz mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ice tez tak nie raz mówił no i teraz już wojna gromnica odpalona na Tumskim w towarzystwie chryzantem za wieczny check w niejakim e39-540ia-orientblau :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie spamujcie... Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 No to kilka zdjęć ode mnie. https://www.dropbox.com/sh/dcvfi2lbkbpjx5o/AADo0lhA6vFDZZbZ33VAUAU5a?dl=0 Dzisiaj jeszcze kilka wrzucę Niestety myślałem, że będzie tego więcej. Ale brak lepszej lampy uniemożliwił mi robienie lepszych zdjęć w kręgielni. Podpisu do zdjęć nie dałem, bo byście musieli czekać do przyszłego tygodnia. Niestety mój laptop zbuntowal się na całego.. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Przynieś tego laptopa do mnie naprawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 malutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi