viktor1987 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 wyslano/ tez odpadam szkoda ze nie jest organizowane tak jak zloty w niedziele, bylaby zapewne lepsza frekwencja. Pozdro/dobrej zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dla Dzieciaków p.s przelew dopiero teraz także nie wiem kiedy na konto trafi... Do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 przelew dopiero teraz x2 Znając banki będzie dziś po południu na koncie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 To i ja puszcze... Niestety praca nie pozwoli być z wami,ale takie akcje trzeba wspierać!!!!! Udanej zabawy :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ewidentnie za dużo pracuje bo dopiero dziś zobaczyłem, że jest taka mega akcja! Pieniążki oczywiście już przelane:) . Pogadam dziś z moją lubą i do 24 napiszę bo może akurat zmienimy plany i podjedziemy zabrać kilka brzdąców:) happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 A co mi tam Będę o 7 pod Praktikerem :)bmw_1 4 miejsca zapewnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Mnie niestety też zatrzymuje praca , przelew poszedł -udanej zabawy:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chacko e30 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udało mi się kilka furek ustrzelić (dzięki Czaks za cynk :4:)... [ATTACH=CONFIG]38240[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38241[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38242[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38243[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38244[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38245[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38246[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38247[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]38248[/ATTACH] Szacunek Panowie i Panie za okazanie serca! Oby więcej takich akcji... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 załapałem się na pstryk Czaks za cynk aż dwa razy Dzień zaliczony do mega pozytywnych, fajnie że mogłem w nim uczestniczyć z Wami wszystkimi i jeśli zdrowie, siły i mechanika pozwoli to nie opuszczę już tego typu imprez- miny i frajda dzieciaków- bezcenne!!! Forest- zbieram już trotyl na akcje BIEDRONKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ja też już w mieszkaniu z zimnym browarkiem, dzięki wszystkim za przybycie i Forestom za ciepłą herbatkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udało mi się kilka furek ustrzelić (dzięki Czaks za cynk :4:)...[ATTACH=CONFIG]38246[/ATTACH] Szacunek Panowie i Panie za okazanie serca! Oby więcej takich akcji... No właśnie widziałem, że wyleciałeś z warsztatu i na kolanach bijąc pokłony cykałeś telefonem:mrgreen: i za to browar. Ogólnie panowie i panie, z mojej strony wielkie podziękowania za poświęcony czas i oderwanie choć na chwilę dzieciaków od tej sytuacji w jakiej się znajdują. myślę, że tak jak one tak i każdy z Was-Nas jest zadowolony ze spędzenia wspólnego dnia. Oby następna akcja wyszła jeszcze lepsza, pozdro4all uklon_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Również dziękuję że mogłem dorzucić swoje 3 grosze do całej akcji i być tam razem z Wami, do następnego :mrgreen: bmw_beer P.s awarię jakąś mam na koncie bo nie mogę dodać nikogo do znajomych, zgłosiłem już Krisowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Bardzo dziękujemy z żoną za możliwość uczestnictwa w tym spotkaniu i pomocy dzieciom !!! I za miłe przyjęcie w gronie osób z Maxbimmer bo tylko 2-3 osoby znaliśmy. uklon_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ja też już w mieszkaniu z zimnym browarkiem, dzięki wszystkim za przybycie i Forestom za ciepłą herbatkę Odgrażał się wódżitsu a sączy bronka zimnego i jeszcze w tle pewnie leci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Odgrażał się wódżitsu a sączy bronka zimnego i jeszcze w tle pewnie leci: Wódka stoi, ale nie ma komu pić, więc zaczynam od zimnego Leszka, później wpadną dupeczki i napijemy się wodeczki. Albo odwrotnie Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Wódka stoi, ale nie ma komu pić, więc zaczynam od zimnego Leszka, później wpadną dupeczki i napijemy się wodeczki. Albo odwrotnie trzeba było mówić to by się zorganizowało jakiś mikołajkowy after party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dzień jak najbardziej udany, dzieciaki zadowolone i to najważniejsze. Uśmiechy na ich twarzach bezcenne To juz drugie moje Mikołajki z klubem i napewno nie ostatnie. Forest dzięki za kawkę a zdjęcia na dniach postaram się wrzucić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 My również dziękujemy wszystkim za mile spędzony dzień.Najważniejsze jednak jest to ,że dzieci były zadowolone a oto chodzi w tym przedsięwzięciu.Żona cały czas wspomina małego spider mana. Oczywiście z całą rodziną chętnie wezniemy udział następnym razem. Zapomniałem dodać kilka zdjęć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ja ze swej strony pragnę podziękować wszystkim członkom Naszego Klubu którzy wsparli dzisiejszą akcję uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Zarówno tym którzy wzięli w niej bezpośredni udział jak i tym którzy wsparli ją finansowo. Miło spędzony dzień w za***istym towarzystwie, dzieciaki zadowolone, mimo braku gokartów wyglądały na szczęśliwe :mrgreen: Mam kilka zdjęć z parkingu ale to wrzucę jutro bo już grzejemy z Brzozą :mrgreen::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: Do następnego Bimberki i Bimbry :wink: P.S. Jeszcze nigdy nie miałem w domu tylu osób na kawie :mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 wrzucę jutro bo już grzejemy z Brzozą a mnie ssie od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dawaj na Oławę, daleko nie masz, adres znasz :wink: P.S. Dupeczki już są :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dawaj na Oławę, daleko nie masz, adres znasz :wink:P.S. Dupeczki już są :mrgreen: Mogłem nie wracać, bo teraz to ja już czteropak obróciłem i mogę sobie maksymalnie tramwajem pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dawaj na Oławę, daleko nie masz, adres znasz :wink:P.S. Dupeczki już są :mrgreen: Co tu sie na dzielni dzieje? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ja również dziękuję za całą akcję! Dzień udany, mimo że wlokłem się zawsze gdzieś na końcu i robiłem za sztuczny tłum bardziej, zwłaszcza że nikt nie chciał się przejechać Niebieskim Alfonsem... Za rok na pewno i Alfons będzie ciekawszy i ja będę bardziej godny zaufania :mrgreen: Pozdro i czekamy na następne mikołajki! :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 U mnie niestety tydzień pracy znowu trwał 6 dni najważniejsze, że wszystko się udało z taką ekipą nie mogło być inaczej P.S. Na zdjęciach widzę, że Linu jedną kulę wyniósł pod bluzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi