bobik Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 jak w temacie wrocław okolice przywioze laptopa zostawie jak trzeba żeby ktoś zainstalował inpe co by działała 668 434 652 sms najlepiej sprawa dość pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja do tej pory z Inpą mam problem na wszystkie wersje z chomikuj nie działa żadna już szybciej zainstalowałem ISTA/D + ISTA/P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Dzwoń do Kamcia, do piątku jest we Wrocku, on potrafi wszystko :mrgreen: tel: 725 141 299 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 ja mam sprawdzoną działającą inpe na płytce ale co z tego jak coś nie działa za nic woogóle kabla nie moge zainstalować do laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 siema bobik ! Musisz zmienić ustawienia portu USB ,żeby "emulować" port COM. Jak coś to pomogę , mogę Ci wysłać instrukcję bądź mogę Ci to zainstalować zdalnie jeżeli masz łącze 10mb/s minimalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 siema bobik ! Musisz zmienić ustawienia portu USB ,żeby "emulować" port COM. Jak coś to pomogę , mogę Ci wysłać instrukcję bądź mogę Ci to zainstalować zdalnie jeżeli masz łącze 10mb/s minimalnie. 10mb/s ?! czym ty chcesz przejać jego sesje emacsem przez sendmail ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Hej. Mam kilka wersji INPy, instalowałem różne i z żadną nie miałem problemów. Ostatnią jaką mam zainstalowaną na Win7 (INPA_EA-90X) to bodajże v5.0.1 + częściowe tłumaczenia mojego autorstwa. Chodzi mi bezproblemowo. Moja lokalizacja niedaleko stadionu miejskiego więc jakby co to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 10mb/s ?! czym ty chcesz przejać jego sesje emacsem przez sendmail ? Hahaha pasuje idealnie Od siebie polecam gotowe obrazy VMware z INPĄ do znalezienia w chomikach, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 tutaj masz inpę która działa na 1000% Diagnostyka - BMW - efendie34 - Chomikuj.pl P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 jak macie jakiś problem z instalacja INPY to walcie do mnie, walczyłem trochę ze swoją ale udało się więc już chyba wiem co gdzie i jak. lada moment będę miał też garaż z kanałem więc jak ktoś potrzebuje coś na szybko ogarnąć to służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ale nie trzeba walczyć wystarczy zrobić zgodnie z instrukcją i musi działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Podepne sie pod temat. zainstalowalem inpe ea90x , moge wszystko sprawdzic,laczy sie ale nie chce sie laczyc z poduszkami w e60 2004.co moze byc nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 właśnie w tym rzecz, ale na necie dużo jest śmieciowych instrukcji, do różnych wersji etc i idzie się pogubić. Ja nawet kupując interfejs dostałem od gościa cd z inpą i instrukcją do innej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) właśnie w tym rzecz, ale na necie dużo jest śmieciowych instrukcji, do różnych wersji etc i idzie się pogubić. Ja nawet kupując interfejs dostałem od gościa cd z inpą i instrukcją do innej wersji. weź już ***** nie płacz !! na poprzedniej stronie podałem Ci linka do mojego Chomika gdzie masz działający program i instrukcję instalacji od Nerwusa na podstawie której połowa internetu instaluje i wszystkim to działa. Przestań bić piane i ******lić że coś nie działa, że nie ma instrukcji - wszystko jest tylko trzeba chwilę poszukać albo czytać. Jeżeli jesteś komputerowym analfabetą to lepiej jedź do kogoś, zapłać i przestań truć dupę. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez efendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dla e 60 nie wybierasz modułu airbag tylko zakładke system bezpieczeństwa i tam masz takie moduły jak 'b pilar left', 'moduł drzwi, siedzeń itp. One są odpowiedzialne za poduszki Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Tu jest chyba ostatnia INPA z tych angielsko-jezycznych INPA Win xp Win 7 32 bit 64 bit - Broder - Chomikuj.pl instalacja ogranicza sie do kilku klikniec i ustawieniu odpowiedniego portu com.Caly proces zajmuje 10 minut i jest banalnie prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi