viviek Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) chciałbym zamontować w swoim cabrio otwieranie z pilota, ewentualnie domykanie szyb mam ori centralny zamek mógłby ktoś polecić jaki zestaw kupić i jak to podłaczyć ? może taki ? ALARM MOTOCYKLOWY STIG NAJLEPSZY NIEZAWODNY OD LAT (5710667580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Edytowane 17 Listopada 2015 przez viviek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) a wiec zależy czy masz immobilizer jezeli nie polecam bloker 47 mam u siebie a kluczyki masz jak w e46 dorobienie jednego komputerowo 35 zl i zadnych dodatkowych pilotow na zlocie pokaze a jezeli masz immo taniej jednak bedzie z dodatkowym pilotem ale tez bloker47 dedykowany jest poprostu do bmw i nawet latwy w montażu Bloker 47 , Bloker, Zabezpieczenie miena, Asortyment, Alarmy samochodowe, Alarmy samochodowe i motocyklowe - Stig.pl - Upgrade Your Car a jezeli nie zalezy tobie wogole na alarmie to STEROWNIK CENT.ZAMKA BMW E30 E32 E34 E36 E39 +LOGO (5735177952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. co do domykania szyb to wlasnie jest ta opcja w tym bloker47 ale tutaj klania sie grzesiek ze masz polifta raczej sprawa bedzie prosta bo albo wystarzy uaktywnic funkcje szyb,albo podpiac kabelek jeden u mnie wogole jak sterownik pierwszej edycji i grzesiek przekaznikami zalatwil sprawe a no i polece grzeskia bo zrobi dobrze,bo kawalek jest do chlopaka a i tak wyjdzie raczej taniej niz we wrocku ;p Edytowane 17 Listopada 2015 przez viktor1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Jak najbardziej polecam sie do takich prac i innych elektryczych tematów Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 dzieki, zamawiam ten zestaw BMW E34, E36 - alarm, 2 piloty, czujnik, syrenka ! (5760221725) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi