koko090681 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Panowie szybkie pytanko czy po odkreceniu korka oleju w m62 powinno chlapać olejem ???????????? wiem że tam jest odsłonięty łańcuch i moim zdaniem będzie chlapać ,czy tak jest ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Chlapie, nie dużo ale syf się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy. Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Tak to normalne że chlapie bo łańcuch nie ma osłony . Nie masz się czym przejmować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dzięki pany Ja się nie przejmuję bo na logikę to wiadomo że będzie chlapać skoro łańcuch jest odsłonięty i przy samym wlezie Już tłumaczę skąd moje pytanie Jak wiecie auto moje na sprzedaż, przyjechał klient, nic nie mówiąc za wiele zabrał się od razu za korek wlewu i wiadomo ochlapało go olejem, mówiłem żeby nie odkręcał ale ok, stało się Strzepną olej z ręki i pojechał bez słowa Zgłupiałem i dlatego założyłem temat:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 spuść olej z silnika niech nie chlapie bo auta nie sprzedaż :mrgreen: lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 spuść olej z silnika niech nie chlapie bo auta nie sprzedaż :mrgreen: lolol Chyba tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Szkoda że na rękę mu tylko chlapło skoro w głowie mu oleju brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 A chlapie na wolnych czy przy łututut :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 A chlapie na wolnych czy przy łututut :mrgreen: Matko jedyna, jak on by mi to zrobił na łutututut to chyba by mi ręce opadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jak wiecie auto moje na sprzedaż, przyjechał klient, nic nie mówiąc za wiele zabrał się od razu za korek wlewu i wiadomo ochlapało go olejem, Miałem to samo u siebie jak auto sprzedawałem. Przyjechali w kilku znawcy i powiedzieli, ze silnik zajechany bo chlapie olejem Szczerze to sie sam zdygałem, ale troche poczytam, troche popytalem i powiedziali, że to przez łancuch rozrzadu tak chlapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Pewno ze szwagrem przyjechał, szwagry zawsze sie znajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Całkiem możliwe że szwagry Tak jak kandyn piszesz ,tez sie pogubiłem jak zobaczyłem mine typa i jego foch że silnik zajechany:mrgreen: ale najlepiej z tego wszystkiego to steven wyglądał hahahah:mrgreen: widok jego miny mam dalej przed oczami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechue Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 U mnie kiedyś taka sama akcja była w E36 TDS. Przyjechały szwagry i odkręcają korek na chodzącym silniku, ja lekkie WTF no i diagnoza padła Łoooooooooo Paaaaaaaanie szwagier też ma tds i u niego nie chlapie silnik zajechany. Chcieli negocjować, na co moja reakcja była taka że zakręciłem korek zamknąłem maskę i powiedziałem, że żegnam ponieważ auto czeka na kogoś innego - mina ich bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Całkiem możliwe że szwagry Pewnie tak hehe u mnie dodatkowo położył sie z tyłu auta i mówi, że dyfer też ledwo zipie bo sie z niego leje Jak olej w dyferencjale wyieniałem to i sie przelało i mokro było koło korka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 do mnie gość przywiózł rurę ocynk od wody długości jakieś 1,5m i średnicy fi 15 przyłożył do ucha i w okolice miski olejowej stwierdził ponad wszelką wątpliwość że panewki już długo nie pociągną bo je słychać i może to auto kupić ale za pół ceny :mrgreen: ten fachowiec był mega najlepszy jaki mi się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechue Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 do mnie gość przywiózł rurę ocynk od wody długości jakieś 1,5m i średnicy fi 15 przyłożył do ucha i w okolice miski olejowej stwierdził ponad wszelką wątpliwość że panewki już długo nie pociągną bo je słychać i może to auto kupić ale za pół ceny :mrgreen: ten fachowiec był mega najlepszy jaki mi się trafił Ta rura miała jeszcze jedno zastosowanie, po diagnozie można nią było przypie****ić mu w łeb - bezkarnie - ot taki gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 no akurat ten sposób nasłuchiwania przez rurke czy kij od miotły to jest sprawdzony stary sposób!! ale być może diagnoza była zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Mykes z rurą znam i działa, ale pojechał byśydo kogoś z rurą na oględziny auta Haha :mrgreen: beema za 100 000 tysięcy a koleś z rurą od trzepaka przyjezdza ją oglądać :mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Steven plakal jak Koko sprzedawal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Steven plakal jak Koko sprzedawal Nie wiem na co on czeka teraz kupię m5 to też nie kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Steven plakal jak Koko sprzedawal To była zaplanowana scena dramatu! Specjalnie pogonilem sępów, żeby mi fury Koko nie sprzatneli sprzed nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 To była zaplanowana scena dramatu! Specjalnie pogonilem sępów, żeby mi fury Koko nie sprzatneli sprzed nosa Chyba że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi