Kowal929 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Ja kupiłem na allegro 535 zł z wysyłką Wysłali mi nowa zamontowałem i swoją mam odesłać więc jest ok Jak dla mnie jestem zadowolony ale jak kto woli może 510zl dużo ale myślę że cena w miare dla Dla porównania stara i nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 EVO3000 na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Do Evo też pisałem akurat do e46 nie mieli takiej kierownicy i bym musiał czekać 2-4 tyg na zrobienie swojej zależy co chcesz robić No i jesteś bez auta albo załatwiasz jakaś kierownice na zastępstwo Więc ja wybrałem taka opcję w środę zamówiłem a wczoraj już zamontowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi