Hanasaki111 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witam , Panowie pytanie do posiadaczy emek lub tych co się znają... Kupiłem do mojej m3 lampy bosh na soczewce, w lewej lampie nie da rady zamontować silniczka od lamp, przeszkadza dolot do airboxa... Jakieś pomysły? Były inne rodzaje silniczków, krótsze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 wstaw moze zdjecie pogladowe,dosc dziwna sprawa,bo powinno wszystko pasowac,chyba ze masz jakies przerobki,wszystko zalerzy o jakich roznicach mowisz,czyli ile miejsca brakuje i owszem wystepowale plaskie i wypukle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 [h=3]!!! WAŻNE - PRZECZYTAJ ZANIM NAPISZESZ !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanasaki111 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Mam nadzieję że nie ma tragedii z umiejscowieniem posta Jutro wrzucę fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Z tego co pamietam to były 2 typy tych silniczków, większe i mniejsze, chyba od rocznika to zależało. W Mce mam te mniejsze chyba, ale w sumie nie zwróciłem nigdy uwagi jak ten silniczek pasuje względem dolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanasaki111 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Przepraszam za zwłokę , zaganiany wiecznie... Poniżej fotka dolot a otwór na silniczek , po podpięciu kostki pod silniczek który aktualnie mam (z tego co wychodzi to ten większy) brakuję jakieś 1.5cm żeby lampe włożyć... Nie za bardzo widzę mniejsze silniczki na allegro... Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6acb198098612.jpg I jeszcze jedno pytanko może ktoś pomoże , poniżej fotka uciętych przewodów... Te ucięte przewody to są przewody głośnikowe czy moze coś innego? Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 8fdf71f218ce9.jpg Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Plecione kable szly do ABS, chyba do Airbag i do glosnikow. Jesli ktoras z tych rzeczy nie dziala to masz odpowiedz :mrgreen: Co do silniczka to az pojde dzis zobaczyc jak u mnie to wglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanasaki111 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ja już zgłupiałem bo te moje silniczki wyglądaja na te krótsze i nie pasują... Co do plecionych kabli jeszcze nie całkiem wiem co i jak bo wnętrze składam od częsci pierwszych A miałem sporo pociętych kabli w autku i mam trochę jakby puzle... Na tą chwilę nie działa mi żadne z powyższych wymienionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi