Magpie Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ja niestety też. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Noo Dzięki wszystkim za frekwencję nie patrząc na pogodę bmw_1 No i autka nawet w taką pogodę wyglądały na poziomie. Jeszcze raz dzięki i do zobaczyska następnym... Oli i Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Byłem parę chwil tylko ale posłuchałem dobrych wydechów bmw_1 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 dzieki za spotkanie krótkie ale treściwe pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 A ja niestety nie dotarłem po andrzejkowej nocy :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Było świetnie, frekwencja dopisała. Czy ktoś liczył ile nas ostatecznie było? Bardzo się cieszę że po tak długiej przerwie w końcu mogłem do Was zawitać. Dobrze było Was wszystkich widzieć mordeczki Wysłane z mojego Oneplus X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 A ja niestety nie dotarłem po andrzejkowej nocy To jakaś klątwa dzisiaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Również dzięki za spotkanie, z większością tylko przywitanie, ale miło było wszystkich zobaczyć. Zdjęcia słabe wyszły, może coś wrzucę, ale pogoda nie dopisała. Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Frekwencja bardzo wysoka, wydeszki ładnie gadają ale nie wiem czy mam się z czego cieszyć bo konkurencja mi rośnie hehe pozdro Czaks ładnie brzmi Vka no i ten Wasz piesek jest za***isty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Kaczmar to wydaje mi się że u ciebie nie długo nowy mod będzie :mrgreen: jeszcze tak trochę posłuchasz i pakój w swoją jakąś V :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 dzięki za spota było miło jak zawsze... brzmienia wydeszków przeróżne zapomnialem zapytać o nika nowego kolegi z meeeega nagłośnieniem w e46... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dzięki za spota Panowie :-) trzeba zacząć jakąś regularną kronikę prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 dzięki za spota było miło jak zawsze... brzmienia wydeszków przeróżne zapomnialem zapytać o nika nowego kolegi z meeeega nagłośnieniem w e46... To ten co dzisiaj O.S.T.R.ym nagłaśniał imprezę Bardzo ładnie grało audio w tym E46. Jak wjeżdżałem na spota to stała w przejeździe ciemna E46 na AC Schnitzerach - czyje było to autko? Spot bardzo udany! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Moja była ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ja niedzielny poranek spędziłem tak: Niestety grzebaliśmy do 18:00, więc chyba po raz pierwszy dołączę jednak w okolicy świąt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 było mokro, głośno i za***iaszczo choć krótko do następnego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Nowy kolega co nagłaśniał O.S.T.R. to Bartek link -> http://www.maxbimmer.pl/f29/%5Bbartek%5D-e46-sedan-make-wish-29072/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dzięki za spota Pany. Rzadko wpadam na spoty we wrocku ale postaram się być częściej bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi